Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με επιτυχία η ποδηλατοδρομία της Νίκης Βόλου για τη “ΦΛΟΓΑ”
Με επιτυχία η ποδηλατοδρομία της Νίκης Βόλου για τη “ΦΛΟΓΑ”

Με επιτυχία η ποδηλατοδρομία της Νίκης Βόλου για τη “ΦΛΟΓΑ”

Με “σύμμαχο” τις καλές καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, την 11 Οκτωβρίου 2020, η για την ενίσχυση του Συλλόγου ονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΑ”,  που διοργανώθηκε από το τμήμα ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” με πρωτοβουλία του αθλητή του Συλλόγου Άγγελου Κριτσιώτη και του υπεύθυνου τμήματος ποδηλασίας Σπύρου Μορφόπουλου.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Άναυρο, όπου τηρώντας όλα τα υγειονομικά ασφαλείας, μικροί και μεγάλοι ποδηλάτησαν για την ενίσχυση της “ΦΛΟΓΑΣ”.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των πολιτών, τονίζοντας: “Αποτελεί όλων μας να στηρίξουμε τέτοιες κοινωνικές δράσεις και είναι μία ακόμη ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον αγώνα ζωής που δίνουν οι οικογένειες και τα παιδιά τους, για να κερδίσουν το στοίχημα για ζωή”.

Μάλιστα, μαζί με την πρόεδρο του Συλλόγου “ΦΛΟΓΑ” στη Μαγνησία Ντίνα Τριανταφύλλου, η οποία με τη σειρά της, ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τη διοργάνωση αλλά και όλους όσοι  συμμετείχαν και συνέδραμαν για την επιτυχή έκβαση, δεσμεύτηκαν και για άλλες κοινές δράσεις στο , για την ενίσχυση της “ΦΛΟΓΑΣ”.

Ο Σύλλογος του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων για την και την υγειονομική κάλυψη που παρείχαν στην , καθώς και τον Κώστα Κλειτσογιάννη, για την εθελοντική κάλυψη της διοργάνωσης με πλούσιο φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση