Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Με επιτυχία η ποδηλατοδρομία της Νίκης Βόλου για τη “ΦΛΟΓΑ”
Με επιτυχία η ποδηλατοδρομία της Νίκης Βόλου για τη “ΦΛΟΓΑ”

Με επιτυχία η ποδηλατοδρομία της Νίκης Βόλου για τη “ΦΛΟΓΑ”

Με “σύμμαχο” τις καλές καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη , την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020, η ποδηλατοδρομία για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ”,  που διοργανώθηκε από το του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” με πρωτοβουλία του αθλητή του Συλλόγου Άγγελου Κριτσιώτη και του υπεύθυνου τμήματος ποδηλασίας Σπύρου Μορφόπουλου.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Άναυρο, όπου τηρώντας όλα τα ασφαλείας, μικροί και μεγάλοι ποδηλάτησαν για την ενίσχυση της “ΦΛΟΓΑΣ”.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των πολιτών, τονίζοντας: “Αποτελεί όλων μας να στηρίξουμε τέτοιες κοινωνικές δράσεις και είναι μία ακόμη ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον αγώνα ζωής που δίνουν οι οικογένειες και τα τους, για να κερδίσουν το για ”.

Μάλιστα, μαζί με την πρόεδρο του Συλλόγου “ΦΛΟΓΑ” στη Ντίνα Τριανταφύλλου, η οποία με τη σειρά της, ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τη διοργάνωση αλλά και όλους όσοι  συμμετείχαν και συνέδραμαν για την επιτυχή έκβαση, δεσμεύτηκαν και για άλλες κοινές δράσεις στο , για την ενίσχυση της “ΦΛΟΓΑΣ”.

Ο Σύλλογος του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων για την ασφάλεια και την υγειονομική κάλυψη που παρείχαν στην ποδηλατοδρομία, καθώς και τον Κώστα Κλειτσογιάννη, για την εθελοντική κάλυψη της διοργάνωσης με πλούσιο φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

  • Πτώση αλλοδαπής στη Σκόπελο και διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/C5FESbAEg3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση