Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με επιτυχία η ημερίδα στίβου της Νίκης Βόλου με τον Πελασγό Α.Σ.
Με επιτυχία η ημερίδα στίβου της Νίκης Βόλου με τον Πελασγό Α.Σ.

Με επιτυχία η ημερίδα στίβου της Νίκης Βόλου με τον Πελασγό Α.Σ.

Μπορεί ο καιρός να ήταν βροχερός κι άστατος, αυτό όμως δεν εμπόδισε εκατοντάδες μικρούς αθλητές κι αθλήτριες της ς Βόλου και του Πελασγού Α.Σ. να συμμετέχουν σε ημερίδα στίβου που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Γ.Σ.Β. «Η ΙΚΗ» σε συνεργασία με τον Πελασγό Α.Σ. την 6 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στην ημερίδα συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες των δύο συλλόγων από Α' τάξη Δημοτικού έως και Α' τάξη Γυμνασίου, σε αλτικά , δρομικά και ριπτικά αγωνίσματα.

Οι αθλητές κι αθλήτριες και των δύο Συλλόγων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και αθλητικές γνώσεις και παρά τα καιρικά «σκαμπανεβάσματα» έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τον στίβο, ενώ όλοι έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από την διοργάνωση.

Επισημαίνεται ότι σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες απονεμήθηκαν μετάλλια κι έπαινοι συμμετοχής.

Ο Πελασγός Α.Σ. , είναι ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους πανελληνίως, καθώς για την χρόνια που πέρασε ήταν 11ος στη γενική κατάταξη του ΣΕΓΑΣ, ανάμεσα σε 328 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Ο γενικός της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η ΙΚΗ» , καλωσόρισε τους αθλητές του Πελασγού στο Βόλο, προαναγγέλλοντας ότι στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχοι αγώνες στίβου και ημερίδες μεταξύ σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, με στόχο τη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ αθλητών και προπονητών, την καλλιέργεια και προώθηση της ευγενούς άμιλλας και προ του αθλητικού ιδεώδους.

Ο πρόεδρος κι έφορος του τμήματος και η του στίβου – Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας συγχαίρουν τα παιδιά για τις επιδόσεις τους κι ευχαριστούν τους προπονητές, Παύλο Παρασκευόπουλο, Απόστολο Βλαχάβα, Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου κι Ελένη Σκουργιά, τους προπονητές του Πελασγού, τα μέλη της γραμματειακής υποστήριξης καθώς και τους των δύο Συλλόγων συλλογικά που με την άψογη συνεργασία συνέδραμαν, ώστε να υλοποιηθεί με επιτυχία αυτή η διοργάνωση.

"Αλιεύοντας" την είδηση