Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Άσκηση και υγεία: πρόληψη – αποκατάσταση – συνταγογράφηση »
Με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Άσκηση και υγεία: πρόληψη – αποκατάσταση – συνταγογράφηση »

Με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Άσκηση και υγεία: πρόληψη – αποκατάσταση – συνταγογράφηση »

Με πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Άσκηση και : – αποκατάσταση – συνταγογράφηση », που διοργάνωσε η Ένωση Πτυχιούχων ς Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας, σε με το Πανεπιστήμιο ς, τις Διευθύνσεις ς και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Παρασκευή 19 Απριλίου, στο αμφιθέατρο Μεταξουργείου.

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας  Τουλούδης Νικόλαος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, μίλησε για τη σημασία της άσκησης στη διατήρηση και την προαγωγή της ς.

Στην επιμορφωτική ημερίδα καταξιωμένοι επιστήμονες ανέπτυξαν μία σειρά από σημαντικά θέματα.

Ειδικότερα:

-Ο  Θεοδωράκης Ιωάννης: για την προαγωγή της άσκησης για υγεία μέσα από το μάθημα της Φυσικής Αγωγής

-Ο  Φατούρος Ιωάννης: για την συνταγογράφηση της άσκησης για την παχυσαρκία

-Ο Τζαμούρτας Αθανάσιος: για τις κατευθυντήριες οδηγίες και συνταγογράφηση άσκησης στον σακχαρώδη διαβήτη

-Ο Γουργουλιάννης Κωνσταντίνος: για την αξία της άσκησης σε ασθένειες του καρδιοαναπνευστικού και οδηγίες για συνταγογράφηση της άσκησης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Δήμου Βόλου Φυσικής Αγωγής και δημοτικός σύμβουλος Βλιώρας Γεώργιος, οι υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού ς και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λιάκας Χρήστος και Ράμμου Ιωάννα, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, καθώς και άλλες προσωπικότητες της πόλης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση