Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με επιτυχία ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Κάρλας
Με επιτυχία ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Κάρλας

Με επιτυχία ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Κάρλας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος ς την Κυριακή 29/05 στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Εκατοντάδες ποδηλάτες κατέκλυσαν νωρίς το πρωί την πλατεία Στεφανοβικείου όπου δόθηκε η εκκίνηση στις 09:00 π.μ.

Υπήρξαν δύο διαδρομές, μία μικρή 4 χλμ για τους μικρούς όπου το ευχάριστο του γεγονότος ήταν ότι το 80% των λιλιπούτειων ποδηλατών ήταν δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Η δεύτερη διαδρομή 47χλμ εναλασσόμενου φυσικού τοπίου πάντα με την πανέμορφη Λίμνη να συντροφεύει τους ποδηλάτες. Μια μικρή ανάσα πήραν οι στην πλατεία της Κερασιάς όπου η Τοπική Κοινότητα τους πρόσφερε κεράσια, νερά και χυμούς για να συνεχίσουν προς την επιστροφή.

Ένα σύντομο πέρασμα από τα Κανάλια για να τερματίσουν στην πανέμορφη και καταπράσινη πλατεία Ριζομύλου όπου οι οργανωτές είχαν ετοιμάσει μια μικρή για τους συμμετέχοντες. Η οργάνωση είχε αρωγό εκτός του Δήμου Ρήγα Φεραίου και την . Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Κίτσιος ήταν παρών και απηύθηνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Δημήτριος Νασίκας που στην ολιγόλεπτη του τόνισε την αξία του αθλητισμού στη ζωή μας και τη φυσική ομορφιά της περιοχής μας παροτρύνοντας όσους δεν την έχουν επισκεφτεί να το πράξουν.

Επίσης ο Πολιτισμού κ. Γκογκινούδης που ήταν ο γενικός υπεύθυνος της διοργάνωσης τόνισε ότι ο στόχος της όλης εκδήλωσης είναι να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να αναβαθμίζεται προκαλώντας όλο και περισσότερο κόσμο για συμμετοχή, διότι το εκτός από μέσο άθλησης είναι και ένα χαμηλοδάπανο μέσο μεταφοράς.

Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Παπανικολάου, ο πρόεδρος του Ριζομύλου κ. Ιβανούδης, ο πρόεδρος του Στεφανοβικείου κ. Ακριβούσης, η πρόεδρος της Κερασιάς κ. Χασιώτη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεολαίας Ριζομύλου κ. Γκουγκούδης και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιβλέπτου Γερογλή Γεωργία.

podilat1podilat

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση