Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με επιτυχία το 18ο EΛΛΗΝΙΚΟ SUMMER CAMP
Με επιτυχία το 18ο EΛΛΗΝΙΚΟ SUMMER CAMP <<Σκιάθος 2015>>

Με επιτυχία το 18ο EΛΛΗΝΙΚΟ SUMMER CAMP <<Σκιάθος 2015>>

Αθλητές και εκπαιδευτές από την Αγγλία, Γεωργία, Μολδαβία, Ισπανία και Ελλάδα, προπονήθηκαν και αντάλλαξαν ιδέες και εμπειρίες, με την καθοδήγηση κορυφαίων δασκάλων του πιο σκληρού ΚΑΡ.

Οι Shihan Cyril Andrews 6 DAN ( Αρχηγού -εκπροσώπου Shinkyokushinkai της Βρετανίας), Juan Carlos Escalera 6 DAN ( Αρχηγού – εκπροσώπου Shinkyokushinkai της Ισπανίας) , Pedro Sorianes 5 DAN, George Kosmidis 5 DAN, Avdantil Shengellia ( Aρχηγού εκπροσώπου Shinkyokushinkai της Γεωργίας, και ο Sensei Μελικιάδης Οτάριο ( branch Chief βορέιου Ελλάδος), δίδαξαν και προπονήθηκαν μαζί με τους Αθλητές και εκπαιδευτές ,επί 4 ώρες καθημερινά (πρωί -βράδυ), μεταδίδοντας την μεγάλη εμπειρία τους και γνώση.

Το 18ο SUMMER CAMP ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και ενδιαφέρον διότι περιελάμβανε 3 τρεις ενότητες, που κάλυψαν τις δράσεις τόσο του Ελληνικού Shinkyokushinkai, όσο και τις δραστηριότητες της νεοσύστατης Eλληνικής Ομοσπονδίας Full Contact .Με την σειρά πραγματοποιήθηκε το τεχνικό και αγωνιστικό Σεμινάριο του πιο σκληρού στυλ, στην συνέχεια έλαβε χ το 1ο επίσημο Σεμινάριο Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Full Contact, από τον Διεθνή κορυφαίο Διαιτητή Shihan Juan carlos escalera και τους κεντρικούς επίσης Διεθνείς διαιτητές Shihan George Kosmidis και Pedro Sorianes.
Όμως, το Summer camp τελείωσε με το σημαντικότερη ενότητα , τις προς βαθμών DAN 1ου και 3ου, οι οποίες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες . Οι είχαν ξεχωριστή σημασία και ποιότητα, αφού έγιναν από τα δυο Μέλη της τεχνικής και εξεταστικής επιτροπή της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης kyokushinkai (EKO) τους Shihan Cyril Anderws και Juan carlos Escalera, με την συμμετοχή και παρουσία του Αρχηγου -εκπροσώπου του ελληνικου Shinkyokushinkai Shihan Γιωργου Κοσμιδη, του Branch chief sensei Μελικιάδη Οτάριο, καθώς και των Shihan Pedro Sorianes και Leonardo Adria .

Μετά από 3ωρη εξέταση στα ΚΑΤΑ -KIXON -IDO , περασαν με επιτυχία στο πρώτο σκέλος των εξετάσεων, οι Μάνος Σείτης και Παπαβασιλείου Νίκος στο 3ο DAN και οι Αγοραστάκης Μιχάλης και Βερυκάκης Ιωάννης στο 1ο DAN.

Στην συνέχεια, στην απογευματινή προπόνηση του Καμπ, οι εξεταζόμενοι πέρασαν την σκληρή και επίπονη δοκιμασία του ΚΟΥΜΙΤΕ , των 15 δiλεπτων αγώνων πλήρους επαφής, με αντιπάλους, οι οποίοι εναλλάσσοντο .Οι αγώνες ήταν συνεχόμενοι και η επαφή των κτυπημάτων με πλήρη ισχύ, γεγονός που καθιστά το Shinkyokushinkai , ένα από τα σκληρότερα στυλ πλήρους επαφής.

Συγκεκριμένα ξεχώρισε ο νέος Sensei 39χρονος από την Ρόδο, Mάνος Σείτης, για την μαχητικότητα, την μεγάλη αντοχή και την απορροφητικότητα των κτυπημάτων , με τα 15 διλεπτα Fight.

Επίσης, δυναμική και ξεχωριστή ήταν η παρουσία του 47χρονου νέου sensei Παπαβασιλείου Νίκου, ο οποίος πέρασε και άντεξε τα 10 διλεπτα Fight .

Στις εξετάσεις όμως των ΚΟΥΜΙΤΕ , άντεξαν και οι δυο sempai προερχόμενοι από το SHOTOKAN Ο 32χρονος Αγοραστάκης Μιχάλης με 15 δίλεπτα και ο 47χρονος Βερυκάκης Ιωάννης με 10 δίλεπτα, οι οποίοι εντάσσονται πλέον στην μεγάλη οικογένεια του Shinkyokushinkai .Στις εξετάσεις των ΚΟΥΜΙΤΕ, βοήθησαν και συμμετείχαν ο SHIHAN Κώστας Γαλλιός, οι Sensei Τζίρας Αθανάσιος και Δαλαμάγκας Γεώργιος από την Ελληνική οργάνωση BUDOKAN, οι sempai Χονδρός Χάρης, Μαυρόπουλος Γεώργιος Άρης Σπυρόπουλος, Κρίσιλας Ιωάννης, Τζάλλας Μιχάλης, Μπέλλα Ανδρεανίδου, ενώ συμμετείχαν και οι δυο Shihan Leonardo Adria Και ο ‘ Αρχηγός εκπρόσωπος.

Την ίδια ημέρα (πρωί -απόγευμα) έγινε το πρώτο επίσημο Σεμινάριο Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας FULL CONTACT, από τον Shihan Juan carlos Escalera , με την συν των Shihan Γιώργου Κοσμίδη, Pedro Sorianes Και Leonardo Adria .Στο πρώτο Σεμινάριο Διαιτησίας, μετά από πρακτικές εξετάσεις, περάσαν με επιτυχία οι Γαλλιός Κωσταντίνος ,Τζίρας Αθανάσιος, Δαλαμάγκας Γεώργιος, Σείτης Μάνος, Χονδρός Χάρης, Κρίσιλας Ιωάννης ,Μαυρόπουλος Γεώργιος, Παπαβασιλείου Νίκος, Πλιάτσικας Γεώργιος, Τζάλλας Μιχάλης και Πέτρου Απόστολος.

Σημαντική ήταν στο Καμπ η συμμετοχή και παρουσία του Γενικού Διευθυντού του Υπουργείου Αθλητισμού για όλα τα Αθλήματα της Γεωργίας από την Τυφλίδα, Irakli Dolaberidze, ο oποίος είναι και εθνικός προπονητής του Shinkyokushinkai της Γεωργίας και προσωπικός φίλος του Έλληνα εκπροσώπου Γιώργου Κοσμίδη.

Αξίζει να αναφέρθεί ότι o Sensei Irakli Dolaberidze συμμετέχει 16 χρόνια συνεχόμενα στο Ελληνικό Summer Camp.

Εκτός των φίλων από την Γεωργία, στο καμπ συμμετείχε και ο Αρχηγός εκπρόσωπος της Μολδαβίας Sensei Aurel Condrea, ο οποίος ενημέρωσε τον Ελληνα Αρχηγό, ότι ίδρυσε και αναγνώρισε από το Υπουργείο Αθλητισμού της χς του την Ομοσπονδία FULL CONTACT της Μολδαβίας ενώ τον προσκάλεσε να διδάξει την επόμενη χρονιά σε τεχνικό – αγωνιστικό Σεμινάριο.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία FULL CONTACT που έχει έδρα το της Ιαπωνίας, πρόσφατα έλαβε την επίσημη αναγνώριση του Πρωθυπουργού της Ιαπωνίας, ο οποίος παρέδωσε την σχετική πιστοποίηση στον Προέδρο της WKO και JFKO, Shihan Kenzi Midori.

Την οργάνωση του 18ου Greek Summer Camp, επιμελήθηκαν οι Ευδοξία Κοσμίδου, ο Απόστολος Κουφογεώργος και ο Διευθυντής του Γραφείου της Ομοσπονδίας FULL CONTACT, Βουλγαράκης Σταύρος.

Ο Έλληνας Αρχηγός, εκπρόσωπος και το ΔΣ του Ελληνικού Shihkyokushinkai και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Full contact, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Δήμαρχο Σκιάθου Πρεβεζάνο Δημήτριο, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου Κωσταντακόπουλο Γεώργιο, για την πολύτιμη στήριξή τους και τα αναμνηστικά δώρα που πρόσφεραν στους ξένους προσκεκλημένους κ.ά.

Για μια ακόμη φορά η Ένωση Εκπαιδευτών του Ελληνικού SHINKYOKUSHINKAI κατάφερε να διοργανώσει το καθιερωμένο summer camp που αποτελεί πλέον θεσμό και βοηθάει στην ανάπτυξη του τοπικού αθλητικού τουρισμού παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας και ιδιαίτερα την τελευταία χρονική περίοδο.

καράτε1 (1)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση