Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με επιτυχία ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Κάρλας
Με επιτυχία ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Κάρλας

Με επιτυχία ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Κάρλας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Κάρλας που διεξήχθη την 28 Ιουνίου 2015 περιλαμβάνοντας δύο διαδρομές: τη μικρή διαδρομή 4,5 χλμ. και τη μεγάλη διαδρομή 46 χλμ.

Οι πολλοί ποδηλάτες που συμμετείχαν απόλαυσαν μια υπέροχη διαδρομή εναλλασσόμενου φυσικού τοπίου – κάμπος, υδροβιότοπος Λίμνης Κάρλας, κατάφυτη περιοχή Καναλίων και Κερασιάς – και τερμάτισαν στην πλατεία Ριζομύλου, όπου η Δημοτική αρχή τους επιφύλασσε θερμή υποδοχή προσφέροντας αναψυκτικά και εδέσματα.

Ο Πολιτισμού Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, ο οποίος συμμετείχε και ο ίδιος ως ποδηλάτης, ανέλυσε στον τερματισμό τον στόχο της όλης εκδήλωσης, που εκτός από τη γνωριμία με το ποδήλατο και την τουριστική προβολή της νεοσύστατης λίμνης είναι επίσης το μήνυμα για την δενδροφύτευση περιμετρικά της λίμνης, ενισχύοντας έτσι τη χλωρίδα της περιοχής καθώς και την καλαισθησία του τοπίου.

Μάλιστα,ανακοίνωσε ότι από τον Σεπτέμβριο θα υπάρχουν ομάδες εθελοντών που θα προέρχονται από διάφορους φορείς (σχολεία, σύλλογοι κ.λπ.), οι οποίοι με τη συμπαράσταση του Δήμου θα φυτέψουν και θα υιοθετήσουν δέντρα.

Το επόμενο ραντεβού για τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο, ο οποίος θα περιλαμβάνει και μία αγωνιστική διαδρομή ανανεώθηκε για του χρόνου.

Η όλη διοργάνωση έγινε με τη στήριξη της αλλά και τη συμπαράσταση της εταιρείας “Ντελόπουλος ΤΡΑΝΣ” και του Γεωπονικού Γραφείου Περιστερόπουλου.

Τέλος, ευχαριστίες αποδίδονται στην Ομάδα Διάσωσης Βόλου, τον Ποδηλατικό Σύλλογο «ΑΚΡΑΤΟΣ», τον Κώστα Βολικάκη (πρόεδρο Ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδας, τους υπαλλήλους του Δήμου «Βοήθεια στο σπίτι» τον Λευτέρη Πασιά, τον Δημήτρη Χίο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιάς, την Αστυνομία Βελεστίνου, καθώς επίσης και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Στεφανοβικείου Βασίλειο Ακριβούση, Κερασιάς Αντωνία Χασιώτη και Ριζομύλου Γεώργιο Ιβανούδη Γγια την πολύτιμη συμπαράσταση και έμπρακτη βοήθεια για την επιτυχία του αγώνα.

podilatikos gyros Karlas

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση