Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Με επιτυχία ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Κάρλας
Με επιτυχία ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Κάρλας

Με επιτυχία ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Κάρλας

Μεγάλη σημείωσε ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Κάρλας που διεξήχθη την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 περιλαμβάνοντας δύο διαδρομές: τη μικρή διαδρομή 4,5 χλμ. και τη μεγάλη διαδρομή 46 χλμ.

Οι πολλοί ποδηλάτες που συμμετείχαν απόλαυσαν μια υπέροχη διαδρομή εναλλασσόμενου φυσικού τοπίου – κάμπος, υδροβιότοπος Λίμνης Κάρλας, κατάφυτη περιοχή Καναλίων και Κερασιάς – και τερμάτισαν στην πλατεία Ριζομύλου, όπου η Δημοτική αρχή τους επιφύλασσε θερμή υποδοχή προσφέροντας αναψυκτικά και εδέσματα.

Ο Πολιτισμού Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, ο οποίος συμμετείχε και ο ίδιος ως , ανέλυσε στον τερματισμό τον στόχο της όλης εκδήλωσης, που εκτός από τη γνωριμία με το ποδήλατο και την τουριστική προβολή της νεοσύστατης λίμνης είναι επίσης το για την δενδροφύτευση περιμετρικά της λίμνης, ενισχύοντας έτσι τη χλωρίδα της περιοχής καθώς και την καλαισθησία του τοπίου.

Μάλιστα,ανακοίνωσε ότι από τον Σεπτέμβριο θα υπάρχουν ομάδες εθελοντών που θα προέρχονται από διάφορους φορείς (σχολεία, σύλλογοι κ.λπ.), οι οποίοι με τη συμπαράσταση του Δήμου θα φυτέψουν και θα υιοθετήσουν δέντρα.

Το επόμενο ραντεβού για τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο, ο οποίος θα περιλαμβάνει και μία αγωνιστική διαδρομή ανανεώθηκε για του χρόνου.

Η όλη διοργάνωση έγινε με τη στήριξη της ΠΕΔ Θεσσαλίας αλλά και τη συμπαράσταση της εταιρείας “Ντελόπουλος ΤΡΑΝΣ” και του Γεωπονικού Γραφείου Περιστερόπουλου.

Τέλος, ευχαριστίες αποδίδονται στην Ομάδα Διάσωσης Βόλου, τον Ποδηλατικό Σύλλογο «ΑΚΡΑΤΟΣ», τον Κώστα Βολικάκη (πρόεδρο Ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδας, τους υπαλλήλους του Δήμου « στο σπίτι» τον Λευτέρη Πασιά, τον Δημήτρη Χίο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερασιάς, την Αστυνομία Βελεστίνου, καθώς επίσης και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Στεφανοβικείου Βασίλειο Ακριβούση, Κερασιάς Αντωνία Χασιώτη και Ριζομύλου Γεώργιο Ιβανούδη Γγια την πολύτιμη συμπαράσταση και έμπρακτη για την του αγώνα.

podilatikos gyros Karlas

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

"Αλιεύοντας" την είδηση