Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με εμπειρίες από την Αθήνα οι ακαδημίες του ΑΟ Δάφνης Βόλου
Με εμπειρίες από την Αθήνα οι ακαδημίες του ΑΟ Δάφνης Βόλου

Με εμπειρίες από την Αθήνα οι ακαδημίες του ΑΟ Δάφνης Βόλου

Λμβάνοντς ιδιαιτέρως σχόλια για το επίπεδο και τη δουλειά που γίνεται στις , επέστρεψαν οι μικροί του ΑΟ Δάφνης Βόλου από την Αθήνα, όπου βρέθηκαν το Σάββατο 26 Μαΐου κι έπαιξαν παιχνίδια με τις του Παναθηναϊκού στην Παιανία.

Στους αγώνες συμμετείχαν δύο ομάδες ακαδημιών της Δάφνης, οι γεννηθέντες 2007 και 2008, οι οποίοι μάλιστα αν κι έχασαν 3-1 έλα σχόλια για το επίπεδο που βρίσκονται.

Αρχηγός της αποστολής ήταν ο πρόεδρος του ΑΟ Δάφνης Ιωάννης Τσάτσος, ενώ τα παιδιά συνόδευσαν, ο έφορος του τμήματος Μελέτης Γιούργας κι αρκετοί των αθλητών.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Δάφνης Βόλου, ευχαριστεί την Διοίκηση του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα τους  Γιώργο Μακρή, υπεύθυνο ακαδημιών, Άγη Μερεμέτη προπονητή, Τάκη Φύσσα, διευθυντή Ακαδημιών και Κώστα Ταράση, τεχνικό υπεύθυνο και συντονιστή των ακαδημιών, για την  άψογη φιλοξενία των ακαδημιών  της Δάφνης στην Παιανία, καθώς και τον Γιώργο Καραγκούνη, που φωτογραφήθηκε με τους μικρούς θαυμαστές του κι υπέγραψε αυτόγραφα.

Τέλος, ο και υπεύθυνος οργάνωσης και συντονισμού των ακαδημιών Γιώργος Τάκης, ευχαριστεί εκ μέρους της Διοίκησης, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας και την Ελευθερία Μποτίνη για την άψογη συνεργασία όλη τη χρονιά που είχε η Διοίκηση για τις μετακινήσεις των ακαδημιών σε κι αθλητικές διοργανώνεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση