Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με δύο ομάδες η Νίκη Βόλου στο 6ο Splash Waterpolo Tournament
Με δύο ομάδες η Νίκη Βόλου στο 6ο Splash Waterpolo Tournament

Με δύο ομάδες η Νίκη Βόλου στο 6ο Splash Waterpolo Tournament

Το παρών σε ακόμα ένα σπουδαίο τουρνουά ς θα δώσει το τμήμα υδατοσφαίρισης της ς Βόλου.

Η εταιρεία Agenda Sports Action σε με τον Ολυμπιονίκη υδατοσφαίρισης Δημήτρη Σελετόπουλο θα διοργανώσουν στο Λουτράκι από τις 28/04 ως την 01/05 το 6ο Splash Waterpolo Mini Tournament και η ομάδα της ς δε θα μπορούσε να μην δώσει δυναμικό παρών.

Θα αγωνιστεί τόσο στην κατηγορία των μίνι παίδων όσο και στα προ-μίνι, ταξιδεύοντας στο Λουτράκι με αποστολή 28 ατόμων.

Στο τουρνουά των μίνι παίδων, οπού συμμετέχουν 15 ομάδες, η ομάδα της Νίκης θα έχει στα παιχνίδια του ομίλου αντίπαλους τις ομάδες του ΝΟ ς, του Άρη και του Ηλυσιακού, ενώ στην συνέχεια θα υπάρχουν κατάταξης με τις ομάδες των υπόλοιπων ομίλων. Η αποστολή των μίνι αποτελείται από τους: Βαλτσιώτη, Μεριστούδη, Κομνιανό, Σιγανό, Παπουτσή, Καλαντζή, Πουλαράκη, Μυλωνά Γ., Ρουμελιώτη, Κανάκη, Γλούμη, Ρομφέα, Σκράπαρη, Βασιλούδη, Μυλωνά Σ.

Η ομάδα των προ-μίνι θα αντιμετωπίσει στo πλαίσιo του ομίλου της τις ομάδες του ΝΟ ς, της Ροής, της ΝΕ Πατρών και του Άρη Θεσσαλονίκης και ο Γιώργος Αδαμάσογλου θα έχει στην διάθεση του τους: Γεωργαντζά Χ., Κουρκούβελο, Ζαχαρία, Ρουμελιώτη Σ., Μαρσουβανίδη, Καλόγηρο, Γεωργαντζά Κ., Τούλια, Μοναστηριώτη, Κάλη, Καλαμπαλίκη, Ζεμπέογλου, Οικονομίδη.

Η ομάδα της Νίκης θα διαμένει στην αθλητική Loutraki Sports Camp και οι θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου και στην πισίνα της ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση