Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Mε δελτίο καταγραφής αθλούμενου από αύριο στο ΕΑΚ Βόλου
Mε δελτίο καταγραφής αθλούμενου από αύριο στο ΕΑΚ Βόλου

Mε δελτίο καταγραφής αθλούμενου από αύριο στο ΕΑΚ Βόλου

Από αύριο Τρίτη 26-5-20, οι αθλούμενοι θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων  ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην ».

Το καταγραφής θα μπορούν οι πολίτες να το προμηθεύονται στις εγκαταστάσεις, όπου επιθυμούν να αθληθούν, στην Δ/νση Αθλητισμού (Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως –-)και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf

Σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται, με νέους κανόνες και νέες συνήθειες:

Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με  περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική και ραντεβού.

Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με και εμπιστοσύνη.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες θα μπορούν να αθληθούν στο Στάδιο του ΕΑΚ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό λειτουργίας, από την Τρίτη 26/5 έως την Παρασκευή 29/5 μόνο κατά τις πρωϊνές ώρες 07.30-13.00. Για την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το νέο πρόγραμμα.

Στο Αθλ. Κέντρο Νεότητας & Αθλητισμού και παρόμοιες εγκαταστάσεις, οι πολίτες μπορούν να κάνουν χρήση του περιμετρικού διαδρόμου και των γηπέδων τέννις (μετά από τηλεφωνική κράτηση) και των υπαίθριων οργάνων με ατομική ευθύνη.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επιδεικνύεται το « καταγραφής Αθλουμένου» και το έγγραφο ταυτοπροσωπίας στον υπεύθυνο υπάλληλο της εγκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αθλητισμού, τηλ 2421071770.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση