Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Mε δελτίο καταγραφής αθλούμενου από αύριο στο ΕΑΚ Βόλου
Mε δελτίο καταγραφής αθλούμενου από αύριο στο ΕΑΚ Βόλου

Mε δελτίο καταγραφής αθλούμενου από αύριο στο ΕΑΚ Βόλου

Από αύριο Τρίτη 26-5-20, οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων  ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «υ καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή στην αθλητική δραστηριότητα».

Το δελτίο καταγραφής θα μπορούν οι πολίτες να το προμηθεύονται στις εγκαταστάσεις, όπου επιθυμούν να αθληθούν, στην Δ/νση Αθλητισμού (Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως –-)και στην ηλεκτρονική Διεύθυνση https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf

Σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται, με νέους κανόνες και νέες συνήθειες:

Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με  περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική και ραντεβού.

Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με και εμπιστοσύνη.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες θα μπορούν να αθληθούν στο του ΕΑΚ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό λειτουργίας, από την Τρίτη 26/5 έως την Παρασκευή 29/5 μόνο κατά τις πρωϊνές ώρες 07.30-13.00. Για την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το νέο .

Στο Αθλ. Κέντρο εότητας & Αθλητισμού και παρόμοιες εγκαταστάσεις, οι πολίτες μπορούν να κάνουν χρήση του περιμετρικού διαδρόμου και των γηπέδων (μετά από τηλεφωνική κράτηση) και των υπαίθριων οργάνων με ατομική ευθύνη.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επιδεικνύεται το « καταγραφής Αθλουμένου» και το έγγραφο ταυτοπροσωπίας στον υπεύθυνο υπάλληλο της εγκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αθλητισμού, τηλ 2421071770.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση