Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με Αντώνη Μάνο και Χρήστο Γκούμα η Ακαδημία Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Με Αντώνη Μάνο και Χρήστο Γκούμα η Ακαδημία Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Με Αντώνη Μάνο και Χρήστο Γκούμα η Ακαδημία Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Η του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την επανέναρξη προπονήσεων και δραστηριοτήτων της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης σε ανοικτούς χώρους, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων όπως και την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή Μάνο Αντώνη.

Ο Αντώνης Μάνος εργάζεται ως καθηγητής ς Αγωγής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση. Από το 1990 εργάζεται σαν προπονητής στους συλλόγους της περιοχής. Έχει εργαστεί σε ανδρικά , καθώς και σε υποδομής, όπως ο Βόλου, η Μεταμόρφωση, η Ανάληψη, το BC VOLOS και στον Αιολικό.

Επίσης, για τρία χρόνια εργάστηκε στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ. Σήμερα για ακόμα μια φορά επιστρέφει στον με μεγάλο ενθουσιασμό για την συνέχιση μιας ωραίας συνεργασίας η οποία ξεκίνησε πριν από χρόνια.

Παράλληλα ο συνεχίζει την συνεργασία του με τον Χρήστο Γκούμα έναν νέο και πολλά υποσχόμενο προπονητή. Ο Χρήστος Γκούμας είναι πτυχιούχος Σ. Ε. Φ. Α. Α.  Α. Π. Θ, και πιστοποιημένος προπονητής αθλητικών ακαδημιών ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ.

Έχει εργαστεί ως  προπονητής ακαδημιών στην ΚΑΕ Ηρακλής, BC VOLOS και για 2 χρόνια είναι προπονητής ακαδημιών του . Έχει επίσης αγωνιστεί σαν αθλητής στις ομάδες ΓΣ Βόλου, ΓΣ Ηρακλής, ΒΑΟ, Πρωτέας Κορδελιού, Ανόρθωση Βόλου και Ολυμπιονίκη Μαγνησίας.

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εύχεται στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης καλή συνέχεια.

Πληροφορίες για το τμήμα στα τηλ. 6944753405,6974890112 και 6987356017.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση