Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Με Αντώνη Μάνο και Χρήστο Γκούμα η Ακαδημία Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Με Αντώνη Μάνο και Χρήστο Γκούμα η Ακαδημία Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Με Αντώνη Μάνο και Χρήστο Γκούμα η Ακαδημία Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Η του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την επανέναρξη προπονήσεων και δραστηριοτήτων της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης σε ανοικτούς χώρους, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων όπως και την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή Μάνο Αντώνη.

Ο Αντώνης Μάνος εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα την . Από το 1990 εργάζεται σαν μπάσκετ στους συλλόγους της περιοχής. Έχει εργαστεί σε ανδρικά τμήματα, καθώς και σε τμήματα υποδομής, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Μεταμόρφωση, η Ανάληψη, το BC VOLOS και στον Αιολικό.

Επίσης, για τρία χρόνια εργάστηκε στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της . Σήμερα για ακόμα μια φορά επιστρέφει στον Ολυμπιακό Βόλου με μεγάλο ενθουσιασμό για την συνέχιση μιας ωραίας συνεργασίας η οποία ξεκίνησε πριν από χρόνια.

Παράλληλα ο συνεχίζει την συνεργασία του με τον Χρήστο Γκούμα έναν νέο και πολλά υποσχόμενο προπονητή. Ο Χρήστος Γκούμας είναι πτυχιούχος Σ. Ε. Φ. . .  . Π. Θ, και πιστοποιημένος αθλητικών ακαδημιών ΚΕΔΙΒΙΜ .

Έχει εργαστεί ως  προπονητής ακαδημιών στην ΚΑΕ Ηρακλής, BC VOLOS και για 2 χρόνια είναι προπονητής ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου. Έχει επίσης αγωνιστεί σαν στις ομάδες ΓΣ Βόλου, ΓΣ Ηρακλής, ΒΑΟ, Πρωτέας Κορδελιού, Ανόρθωση Βόλου και Ολυμπιονίκη .

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εύχεται στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης καλή συνέχεια.

Πληροφορίες για το τμήμα στα τηλ. 6944753405,6974890 και 6987356017.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυκλικούς κόμβους στον Αλμυρό κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας #κυκλικοίκόμβοι - https://t.co/3Bp6uwk602 -

  • Aλλαγή παραγωγικού μοντέλου της χώρας #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/QNwoEuiJwU -

  • «Παγώνουν» τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία #ΒόρειαΜακεδονία - https://t.co/7jiJzsb68O -

"Αλιεύοντας" την είδηση