Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Με αισιοδοξία και πίστη προχωρά το μπάσκετ της Νίκης Βόλου το 2019
Με αισιοδοξία και πίστη προχωρά το μπάσκετ της Νίκης Βόλου το 2019

Με αισιοδοξία και πίστη προχωρά το μπάσκετ της Νίκης Βόλου το 2019

Σε οικογενειακό κλίμα, η του .Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στο εστιατόριο «Μπακαλόγατος».

Διοίκηση, και παίκτες, σε χαλαρή διάθεση, αντάλλαξαν ευχές, ενώ ο pρόεδρος της Δ.Ε. του τμήματος Μπάμπης Τουτουτζόγλου, δήλωσε ότι όλοι είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους και στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ομάδα της Χαλκηδόνας, στο Κλειστό .Ιωνίας.

Τυχερός της βραδιάς ο pρόεδρος της Διοικούσας Μπάμπης Τουτουτζόγλου, που δέχθηκε τις ευχές όλων των παρευρισκομένων για επιτυχίες της ομάδας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ευχαριστεί το ζαχαροπλαστείο «Κλεινοβός» για την ευγενική χορηγία της πίτας, καθώς και τη Διεύθυνση και το προσωπικό του εστιατορίου «Μπακαλόγατος» για την άψογη εξυπηρέτηση.

Η Διοίκηση του τμήματος, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου, καθώς και όλους τους φίλους του μπάσκετ, να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η #πατρίδα μας… οι #λέξεις #λέξεις #πατρίδα - https://t.co/hJYXgwPtmM -

  • Κακοκαιρία: Η «Ελπίδα» χτυπάει την Αττική – Προβλήματα στις μετακινήσεις, ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει… - https://t.co/5YBhDb30bs -

  • Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Κέντρο Υγείας Βόλου και στον ΕΦΚΑ #ΚέντροΥγείαςΒόλου - https://t.co/2a0iJK5LDZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση