Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με 75 – 62 επικράτησε η Νίκη Βόλου της Νικόπολης Πρέβεζας
Με 75 – 62 επικράτησε η Νίκη Βόλου της Νικόπολης Πρέβεζας

Με 75 – 62 επικράτησε η Νίκη Βόλου της Νικόπολης Πρέβεζας

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνίας, η , κέρδισε με 75 – 62 τη Νικόπολη Πρέβεζας, για την 24η Αγωνιστική της Γ΄Εθνικής ανδρών.

Στο σημερινό παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο αρχηγός της ομάδας .

Aρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο Ν.Ιωνίας, ενώ από την παιδική κερκίδα που έχει καθιερώσει η του τμήματος στο της Ν.Ιωνίας, παρακολούθησαν το παιχνίδι παιδιά από Ιδρύματα της πόλης και σχολεία.

Η Διοικούσα Επιτροπή του «Η ΝΙΚΗ», ανταποδίδοντας της φιλοξενίας που έτυχε η αποστολή της ομάδας στην Πρέβεζα, πρόσφερε μπουφέ στην ομάδα της Νικόπολης.

Τα δεκάλεπτα

15 – 12, 27 – 28, 52 – 41, 75 – 62

(Πρέκας – Τύμπας): Παπακώστας 10, Κουτίνας 29 (3), Αναγνωστόπουλος 12 (1), Τοκατλίδης 6, Διγενής, Ρουσιώτης, Γεωργίου 12, Καφάσης, Τσαβές 6, Βλήτσιος, Στεργιούλας.

Νικόπολη Πρέβεζας (Μυριούνης):Βαγενάς 10, Αργυρός 6 (1), Σουλιώτης, Τσιτσώνης 6 (2), Σταμούλης 8 (1), Παπαμιχαήλ, Γεωργάκης 4, Νίκας 6, Μακρόπουλος 12 (2), Μπάλλας 10

 

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του «Η ΝΙΚΗ» σε ανακοίνωσή της αναφέρει: “Απίστευτος ο κόσμος της Νίκης και στο σημερινό αγώνα. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ.

Η Νικόπολη Πρέβεζας είναι από τις πιο καθαρές ομάδες στο πρωτάθλημα. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

Η τρίτη θέση είναι πολύ κοντά και παλεύουμε, με συνδυασμό αποτελεσμάτων να καταλάβουμε την δεύτερη θέση”.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση