Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με 170 δρομείς ο ΣΔΥ Βόλου αναχώρησε για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας
Με 170 δρομείς ο ΣΔΥ Βόλου αναχώρησε για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Με 170 δρομείς ο ΣΔΥ Βόλου αναχώρησε για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Με 170 αθλητές ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου αναχώρησε σήμερα το πρωί με δύο λεωφορεία για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο ς. Πολλοί μάλιστα βρίσκονται ήδη από τις προηγούμενες ημέρες στην .
Σήμερα το απόγευμα θα γίνει ο των 10 χιλιομέτρων, ενώ αύριο θα γίνουν οι αγώνες 5 και 3 χιλιομέτρων, οι παιδικοί, οι αγώνες ΑμεΑ, και βέβαια ο κύριος αγώνας των 42.195 μέτρων από τον Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό , εκεί όπου γεννήθηκε παγκοσμίως ο . Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του αγώνα είναι κομβικός, και μέσω της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, της Ομοσπονδίας των συλλόγων δρομέων όπου υπάγεται ο ΣΔΥΒ, 40.000 θα δοθούν σε ιδρύματα της χς όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια όπου με μεσολάβηση του ΣΔΥΒ δόθηκαν στην Φλόγα Βόλου 7.000 και στην ΕΛΕΠΑΠ Βόλου 4.672 ευρώ.
Ο ΣΔΥΒ ευχαριστεί θερμά το μέλος του Αντώνη Γάκη που παρέλαβε τα πακέτα από την έκθεση του αγώνα. Ευχαριστεί το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και το μέλος του Λίνο Βίγκλα για τη διάθεση του χώρου όπου μοιράστηκαν τα πακέτα. Τον Στάθη Καραδημητρίου και την Εμμανουέλα Μανούσου που αναλαμβάνουν και φέτος τη φωτογράφηση των μελών. Τον Σπύρο Τρύφωνος που οργάνωσε την εκδρομή και τη διαμονή. Τον δημοσιογράφο  Ηρακλή Αθανασόπουλο που βοήθησε στην εύρεση του ξενοδοχείου σύμφωνα με τις απ που τέθηκαν. Ο ΣΔΥΒ ευχαριστεί τον Δήμο Βόλου για την επιχορήγηση της αποστολής, τη Μάρθα Ξηροφώτου που επιμελήθηκε την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων. Ευχαριστεί κάθε μέλος του συλλόγου που όλοι θα προσφέρουν κάθε σε ό,τι χρειαστεί και ιδίως επειδή θα βοηθήσουν και θα συμπαρασταθούν στους μαραθωνοδρόμους που θα το έχουν ανάγκη μετά τον τερματισμό.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου εύχεται καλό αγώνα στα μέλη του, σε όλα τα σωματεία της Ελλάδας, σε όλους τους αγωνιζόμενους.
Οι 60.000 δρομείς από όλο τον κόσμο θα απολαύσουν την Αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου.
3 Attachments
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση