Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Με 170 δρομείς ο ΣΔΥ Βόλου αναχώρησε για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας
Με 170 δρομείς ο ΣΔΥ Βόλου αναχώρησε για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Με 170 δρομείς ο ΣΔΥ Βόλου αναχώρησε για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Με 170 αθλητές ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας αναχώρησε σήμερα το πρωί με δύο για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Πολλοί μάλιστα βρίσκονται ήδη από τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα.
Σήμερα το απόγευμα θα γίνει ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων, ενώ αύριο θα γίνουν οι αγώνες 5 και 3 χιλιομέτρων, οι παιδικοί, οι αγώνες ΑμεΑ, και βέβαια ο κύριος αγώνας των 42.195 μέτρων από τον Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό , εκεί όπου γεννήθηκε παγκοσμίως ο . Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του αγώνα είναι κομβικός, και μέσω της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, της Ομοσπονδίας των συλλόγων δρομέων όπου υπάγεται ο ΣΔΥΒ, 40.000 ευρώ θα δοθούν σε της χώρας όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια όπου με μεσολάβηση του ΣΔΥΒ δόθηκαν στην Φλόγα 7.000 ευρώ και στην ΕΛΕΠΑΠ 4.672 ευρώ.
Ο ΣΔΥΒ ευχαριστεί θερμά το μέλος του Αντώνη Γάκη που παρέλαβε τα πακέτα από την έκθεση του αγώνα. Ευχαριστεί το και το μέλος του Λίνο Βίγκλα για τη διάθεση του χώρου όπου μοιράστηκαν τα πακέτα. Τον Στάθη Καραδημητρίου και την Εμμανουέλα Μανούσου που αναλαμβάνουν και φέτος τη φωτογράφηση των μελών. Τον Σπύρο Τρύφωνος που οργάνωσε την εκδρομή και τη διαμονή. Τον δημοσιογράφο  Ηρακλή Αθανασόπουλο που βοήθησε στην εύρεση του ξενοδοχείου σύμφωνα με τις απαιτήσεις που τέθηκαν. Ο ΣΔΥΒ ευχαριστεί τον για την επιχορήγηση της αποστολής, τη Μάρθα Ξηροφώτου που επιμελήθηκε την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων. Ευχαριστεί κάθε μέλος του συλλόγου που όλοι θα προσφέρουν κάθε βοήθεια σε ό,τι χρειαστεί και ιδίως επειδή θα βοηθήσουν και θα συμπαρασταθούν στους μαραθωνοδρόμους που θα το έχουν ανάγκη μετά τον τερματισμό.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου εύχεται καλό αγώνα στα μέλη του, σε όλα τα της Ελλάδας, σε όλους τους αγωνιζόμενους.
Οι 60.000 δρομείς από όλο τον κόσμο θα απολαύσουν την Αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου.
3 Attachments
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση