Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με 170 δρομείς ο ΣΔΥ Βόλου αναχώρησε για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας
Με 170 δρομείς ο ΣΔΥ Βόλου αναχώρησε για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Με 170 δρομείς ο ΣΔΥ Βόλου αναχώρησε για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Με 170 αθλητές ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου αναχώρησε σήμερα το πρωί με δύο λεωφορεία για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας. Πολλοί μάλιστα βρίσκονται ήδη από τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα.
Σήμερα το απόγευμα θα γίνει ο των 10 χιλιομέτρων, ενώ αύριο θα γίνουν οι αγώνες 5 και 3 χιλιομέτρων, οι παιδικοί, οι αγώνες ΑμεΑ, και βέβαια ο κύριος των 42.195 μέτρων από τον Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, εκεί όπου γεννήθηκε παγκοσμίως ο Μαραθώνιος. Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του αγώνα είναι κομβικός, και μέσω της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, της Ομοσπονδίας των συλλόγων δρομέων όπου υπάγεται ο ΣΔΥΒ, 40.000 ευρώ θα δοθούν σε ιδρύματα της χώρας όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια όπου με μεσολάβηση του ΣΔΥΒ δόθηκαν στην Φλόγα Βόλου 7.000 ευρώ και στην ΕΛΕΠΑΠ Βόλου 4.672 ευρώ.
Ο ΣΔΥΒ ευχαριστεί θερμά το μέλος του Αντώνη Γάκη που παρέλαβε τα πακέτα από την έκθεση του αγώνα. Ευχαριστεί το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και το μέλος του Λίνο Βίγκλα για τη διάθεση του χώρου όπου μοιράστηκαν τα πακέτα. Τον Στάθη Καραδημητρίου και την Εμμανουέλα Μανούσου που αναλαμβάνουν και φέτος τη φωτογράφηση των μελών. Τον Σπύρο Τρύφωνος που οργάνωσε την εκδρομή και τη διαμονή. Τον δημοσιογράφο  Ηρακλή Αθανασόπουλο που βοήθησε στην εύρεση του ξενοδοχείου σύμφωνα με τις απαιτήσεις που τέθηκαν. Ο ΣΔΥΒ ευχαριστεί τον Δήμο Βόλου για την επιχορήγηση της αποστολής, τη Μάρθα Ξηροφώτου που επιμελήθηκε την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων. Ευχαριστεί κάθε μέλος του συλλόγου που όλοι θα προσφέρουν κάθε βοήθεια σε ό,τι χρειαστεί και ιδίως επειδή θα βοηθήσουν και θα συμπαρασταθούν στους μαραθωνοδρόμους που θα το έχουν ανάγκη μετά τον τερματισμό.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου εύχεται καλό αγώνα στα μέλη του, σε όλα τα σωματεία της Ελλάδας, σε όλους τους αγωνιζόμενους.
Οι 60.000 δρομείς από όλο τον κόσμο θα απολαύσουν την Αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου.
3 Attachments
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση