Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με 17 παίκτες ο Ολυμπιακός στο Μαρούσι
Με 17 παίκτες ο Ολυμπιακός στο Μαρούσι

Με 17 παίκτες ο Ολυμπιακός στο Μαρούσι

Με τέσσερις απόντες και 17 παίκτες αποστολή θα αντιμετωπίσουν σήμερα το απόγευμα (19:00) την , οι στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης δεν υπολογίζει στους Νικολιά, Κεσίδη, Μπεριάν και Ιντζίδη, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και θα απουσιάσουν από τη σημερινή αναμέτρηση. Αντίθετα, επιστρέφει ο Τριανταφυλλάκος, που λογικά, θα πάρει και βασικού, αντί του Κυζιρίδη στα χαφ. Παράλληλα, στην αρχική ενδεκάδα θα αγωνιστεί και ο νεαρός , που έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο ματς της Κορίνθου και αφού ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του θα αγωνιστεί κανονικά, ως αριστερό χαφ. Τέλος, ο Δημήτρης επιμένει στον Διαμαντόπουλο, όσον αφορά την ”αιχμή τους δόρατος” στην επίθεσή του, με τον Μπαλντοβαλίεφ, που συνεχίζει να απογοητεύει, να μένει στον πάγκο.

Αναλυτικά η αποστολή των φιλοξενουμένων:

Μπιτάνγκ, Μπαλντομπαλίεφ, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς, Κολίτσης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Ρόκας, , Θέος Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Ρίζος.

 

Με ο Δικέφαλος

Ένα μικρό rotation ετοιμάζεται να κάνει ο τεχνικός της Ένωσης, Τραϊανός Δέλλας, στο απογευματινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θέλοντας να δώσει και κάποιες ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Φαγέ προορίζεται για παρτενέρ του Γιόχανσον στο ζευγάρι των ανασταλτικών μέσων, με τον Βολιώτη Τζανετόπουλο, να αγωνίζεται στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, δίπλα στον Κολοβέτσιο. Παράλληλα, ο Γροντής θα δοκιμαστεί στη θέση του επιτελικού μέσου, με δεδομένη και την απώλεια του Πέτρου Μάνταλου, που έχει υποστεί ρήξη χιαστών. Απόντες θα είναι οι Ρόβας, Ντούνης, Πεταυράκης, που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Αναλυτικά η αποστολή της :

Ανέστης, Βούρας, Γεωργέας, Κρισάντους, Τζανετόπουλος, Αραβίδης, Πλατέλλας, Μπακάκης, Ανάκογλου, Ντακόλ, Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Σβάρνας, Μπαρμπόσα, Σοϊλέδης, Φαγέ, Γροντής, Γιόχανσον

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση