Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ματς ζωής και θανάτου για τη Νίκη την Κυριακή
Ματς ζωής και θανάτου για τη Νίκη την Κυριακή

Ματς ζωής και θανάτου για τη Νίκη την Κυριακή

Αντιμετωπίζει τον δυνατό Α.Ο. Αγρινίου στο έας Ιωνίας (17:00) και θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να ελπίζει στην παραμονή της στην Γ' .
Με καλή ψυχολογία και πάθος για τη νίκη, οι «κυανόλευκοι» παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, κόντρα στο Αγρίνιο, ίσως στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν. Η ομάδα του Σπύρου Στρατίκη, που προέρχεται από το πολύ σημαντικό και άνετο διπλό στην Έδεσσα, θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της και να κάνει ένα βήμα ακόμα, που θα την απομακρύνει από τον υποβιβασμό στην Α1 ΕΣΚΑΘ.
Οι Αγρινιώτες, που σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκονται από το Σάββατο στο Βόλο, καίγονται επίσης για το ροζ φύλλο, στην προσπάθειά τους για την άνοδο στην Β' και θα παραταχθούν πλήρεις.
Κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο της ομάδας
Σε ένα τόσο κρίσιμο και παράλληλα δύσκολο παιχνίδι, ο της ομάδας οφείλει να δώσει δυναμικό παρόν και οι διοικούντες των «κυανόλευκων» μόνο στην τύχη του δεν αφήνουν αυτό το ζήτημα. Ήδη υπάρχουν αφίσες σε πολλά κεντρικά σημεία της έας Ιωνίας, που ανακοινώνουν την ώρα και το μέρος διεξς του αγώνα, ενώ το πρωί, παίκτες της ομάδας, μαζί με τον Αλέξανδρο Μεικόπουλο, μοίρασαν σε ές προσ για το Κυριακάτικο ματς, σε της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση