Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μακράς πνοής σχεδιασμός για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Μακράς πνοής σχεδιασμός για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Μακράς πνοής σχεδιασμός για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Μετά την επιτυχημένη   της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου στο Πρωτάθλημα της Γ' ς,   κατά την αγωνιστική περίοδο -2019,  η ομάδα των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών, που συνεργάστηκε με την του  ΑΣ 1937,κατέθεσε πρόταση ανάληψης της λειτουργίας του τμήματος και των υποδομών του.

.Σ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ 1937 δέχτηκε  ομόφωνα την υποβληθείσα πρόταση και η διαχείριση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ περνά στα χέρια επταμελούς διοικούσας ς.

Η οργάνωση του τμήματος αφορά εξ' ολοκλήρου τόσο την διοικητική όσο και την οικονομική διάρθρωσή του, καθώς και την οργάνωση και λειτουργία των υποδομών του ανδρικού  τμήματος καλαθοσφαίρισης.

Με την εμπειρία της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου η ΔΕ προχωρά σε αναδιάρθρωση του τμήματος με ταχύτατους ρυθμούς και με μακρόπνοο σχέδιο πενταετούς διάρκειας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απ ενός συγχρόνου μοντέλου ,που θα αποδώσει καρπούς στον αγωνιστικό τομέα.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ 1937 θα σταθεί αρωγός της προσπάθειας αυτής με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Γι' αυτό καλεί τους φιλάθλους της πόλης και τους χορηγούς  να συμπαρασταθούν για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο στην προσπάθεια , ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση