Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Μακράς πνοής σχεδιασμός για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Μακράς πνοής σχεδιασμός για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Μακράς πνοής σχεδιασμός για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Μετά την επιτυχημένη πορεία  της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής,   κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019,  η ομάδα των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών, που συνεργάστηκε με την διοίκηση του  ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937,κατέθεσε πρόταση ανάληψης της λειτουργίας του τμήματος και των υποδομών του.

Το Δ.Σ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 δέχτηκε  ομόφωνα την υποβληθείσα πρόταση και η διαχείριση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ περνά στα χέρια επταμελούς διοικούσας επιτροπής.

Η οργάνωση του τμήματος αφορά εξ’ ολοκλήρου τόσο την διοικητική όσο και την οικονομική διάρθρωσή του, καθώς και την οργάνωση και λειτουργία των υποδομών του ανδρικού  τμήματος καλαθοσφαίρισης.

Με την εμπειρία της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου η ΔΕ προχωρά σε αναδιάρθρωση του τμήματος με ταχύτατους ρυθμούς και με μακρόπνοο σχέδιο πενταετούς διάρκειας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός συγχρόνου μοντέλου ,που θα αποδώσει καρπούς στον αγωνιστικό τομέα.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θα σταθεί αρωγός της προσπάθειας αυτής με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Γι’ αυτό καλεί τους φιλάθλους της πόλης και τους χορηγούς  να συμπαρασταθούν για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο στην προσπάθεια , ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Να κρατήσουμε την υπομονή και την ενότητά μας» - https://t.co/g4NuPmwY5R -

  • Νέο μηχάνημα διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων παρέλαβε ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου - https://t.co/6wjEv38LY8 -

  • Ο ΙΣΜ για τους καταγραφόμενους θανάτους από COVID-19 στο Νοσοκομείο Βόλου - https://t.co/TTNXee6io0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση