Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Βούζα
Λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Βούζα

Λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Βούζα

Η ΠΑΕ Ολυμπικός Βόλου νακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνς με τον προπονητή Βασίλη Βούζα, καθώς και με τους Νικόλαο Τζιότζιο, βοηθό προπονητή και Γιώργο Ράλλη, προπονητή τερματοφυλάκων.

Ευχαριστεί και τους τρεις για την παρουσία τους στο σύλλογο, το διάστημα που εργάστηκαν στον Ολυμπιακό και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

 

Νέος προπονητής ο Τίμος Καβακάς

Η ΠΑΕ ανακοινώνει την του Τίμου Καβακά, ο οποίος αναλαμβάνει νέος προπονητής της ομάδας. Άμεσος συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία θα είναι ο Νίκος Μαναρώλης.

Ο 49χρονος τεχνικός έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες από το 2009, όταν ανέλαβε για πρώτη προπονητής στη Βέροια, ενώ έχει διατελέσει ξανά προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου, την περίοδο 2016-17 στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπου κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε 13 παιχνίδια, με απολογισμό οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Ως προπονητής έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες, Βέροια, Πλατανιά, Κέρκυρα, Καλλονή, , Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Λαμία, Παναργειακό, Χανιά, Ηρακλή Ψαχνών, Αχαρναϊκό, Χαλκίδα, Αστέρα Αμαλιάδας, Γιαννιτσά, ΟΦ. Ιεράπετρας, ενώ φέτος διατέλεσε προπονητής για σύντομο χρονικό διάστημα σε ΑΟ Τρίκαλα και ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η ΠΑΕ καλωσορίζει τον Τίμο Καβακά στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται και επιτυχίες με την ομάδα.

 

Στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου ο Μπάμπης Μπακαρός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την του Μπάμπη Μπακαρού στο τεχνικό τιμ, καθώς είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας.

Ο Μπάμπης Μπακαρός έχει συνδέσει το όνομα του με τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς έχει προσφέρει επί σειρά ετών τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Φιλιππούπολης, τόσο από την θέση του τερματοφύλακα όσο και από την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Είχε εργαστεί ξανά στον Ολυμπιακό Βόλου το 2020, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Α.Ο. Τρίκαλα, από τον οποίο αποχώρησε πρόσφατα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον καλωσορίζει και του εύχεται και επιτυχίες με την ομάδα.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση