Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Λύση συνεργασίας Μπέϊκου-Ολυμπιακού Βόλου
Λύση συνεργασίας Μπέϊκου-Ολυμπιακού Βόλου

Λύση συνεργασίας Μπέϊκου-Ολυμπιακού Βόλου

Η του Α.Σ. 1937 ανακοινώνει την λύση της ς της με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Μπέικο.

Ο εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του.

Η σημαία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ κυματίζει στο της πόλης

Ο , στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων φιλάθλων του, ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας γραφείου του Συλλόγου  στο της πόλης  που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Ιάσωνος με Λώρη στον  5ο όροφο.(Είσοδος από την οδό Λώρη).

Από τα γραφεία του Συλλόγου θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας περιόδου 2018-2019 όλων των τμημάτων, θα γίνονται εγγραφές νέων μελών όπως και οι ανανεώσεις συνδρομών των παλαιών μελών. Συχνά θα ανακοινώνονται και δραστηριότητες όπως και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στα γραφεία.

Τα γραφεία θα λειτουργούν σε πρώτη φάση κατά τις ώρες 10οο-12οο π.μ και 18οο-20οο μμ με υπεύθυνο λειτουργίας το μέλος του ΔΣ  Σαχίνη  Ζάκο και θα εξυπηρετούν τις ανάγκες λειτουργίας όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Κολύμβηση, Βόλεϊ, Πάλη, Τζούντο, Άρση Βαρών ) παράλληλα με τους χώρους που αυτά δραστηριοποιούνται.

Η του θα συνεχίσει να προβαίνει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που θα ανεβάσουν την ποιότητα λειτουργίας και οργάνωσης του Συλλόγου μας και καλεί όλους τους Βολιώτες να συνταχθούν στις τάξεις του μεγαλύτερου Σωματείου της πόλης με την εγγραφή τους ως  μέλη του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση