Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Λύση συνεργασίας Μπέϊκου-Ολυμπιακού Βόλου
Λύση συνεργασίας Μπέϊκου-Ολυμπιακού Βόλου

Λύση συνεργασίας Μπέϊκου-Ολυμπιακού Βόλου

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Μπέικο.

Ο Ολυμπιακός εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του.

Η σημαία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ κυματίζει στο κέντρο της πόλης

Ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων φιλάθλων του, ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας γραφείου του Συλλόγου  στο κέντρο της πόλης  που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Ιάσωνος με Λώρη στον  5ο όροφο.(Είσοδος από την οδό Λώρη).

Από τα γραφεία του Συλλόγου θα διατίθενται τα περιόδου 2018-2019 όλων των τμημάτων, θα γίνονται εγγραφές νέων μελών όπως και οι ανανεώσεις συνδρομών των παλαιών μελών. Συχνά θα ανακοινώνονται και δραστηριότητες όπως και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στα γραφεία.

Τα γραφεία θα λειτουργούν σε πρώτη φάση κατά τις ώρες 10οο-12οο π.μ και 18οο-20οο μμ με υπεύθυνο λειτουργίας το μέλος του ΔΣ  Σαχίνη  Ζάκο και θα εξυπηρετούν τις ανάγκες λειτουργίας όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Κολύμβηση, Βόλεϊ, Πάλη, Τζούντο, Άρση Βαρών ) παράλληλα με τους χώρους που αυτά δραστηριοποιούνται.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θα συνεχίσει να προβαίνει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που θα ανεβάσουν την ποιότητα λειτουργίας και οργάνωσης του Συλλόγου μας και καλεί όλους τους Βολιώτες να συνταχθούν στις τάξεις του μεγαλύτερου Σωματείου της πόλης με την εγγραφή τους ως  μέλη του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση