Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με το λογότυπο της Φλόγας ο Ολυμπιακός Βόλου στο final 4 του κυπέλλου Ε.Σ.ΚΑ.Θ.
Με το λογότυπο της Φλόγας ο Ολυμπιακός Βόλου στο final 4 του κυπέλλου Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Με το λογότυπο της Φλόγας ο Ολυμπιακός Βόλου στο final 4 του κυπέλλου Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Η του «Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937»   στο πλαίσιο και της κοινωνικής της προσφοράς, στο του Κυπέλλου Ε.Σ.ΚΑ.Θ. θα αγωνιστεί με νέα στολή, αφιερωμένη στο σύλλογο Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», άνθρωποι της οποίας θα είναι και τις δύο ημέρες στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες θα δύνανται να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων στο μεγάλο αγώνα που δίνουν.

Κατά την της ειδικής φανέλας η πρόεδρος του Συλλόγου «Φλόγα» Μαγνησίας  Ντίνα Τριανταφύλλου δήλωσε συγκινημένη για την πρωτοβουλία του Τμήματος Μπάσκετ του ,  διότι -όπως είπε-δείχνει την ευαισθησία των παραγόντων, των αθλητών και των προπονητών της ομάδας, θεωρώντας ότι με αντίστοιχες ενέργειες προβολής του έργου της «Φλόγας» η προσπάθεια των ανθρώπων της βρίσκει συνοδοιπόρους.

Η  κα. Τριανταφύλλου ευχαρίστησε τη Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του , ευχήθηκε καλή επιτυχία στα αγωνιστικά τμήματα και ευόδωση των στόχων τους ενώ ανταπαντώντας ο έφορος του Ανδρικού Τμήματος Μπάσκετ   Ζάκος Σαχίνης δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρίσκεται πάντα κοντά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στους ανθρώπους που προσπαθούν σε δύσκολες συνθήκες να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες για τους πάσχοντες συνανθρώπους  και ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά.

Στο του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ  η ανδρική   ομάδα  μπάσκετ

Με τη συμμετοχή της στο FINAL 4 του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ επαναρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της  ανδρικής  ομάδας μπάσκετ για τη νέα χρονιά .

Το FINAL 4  θα διεξαχθεί  το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Δημήτρη Μπασούρη , ταμία , εν ζωή , της Ομοσπονδίας Καλ/σης (ΕΟΚ) και προέδρου της ΕΣΚ Αθηνών .

Η ομάδα  αγωνίζεται το Σάββατο στις 19.30 με το ΓΣ Αμπελώνα,  ενώ θα προηγηθεί στις 18.00  ο αγώνας Γ.Σ Αλμυρού – Γ.Σ Βόλου .

Οι νικητές θα αναμετρηθούν την Κυριακή στις 18.00 στον τελικό .

Ήδη ο Γιώργος Βλις και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης προετοιμάζουν την ομάδα ώστε να είναι πανέτοιμη για την πρώτη εμφάνισή της τη νέα χρονιά στην οποία θέλει να πετύχει όλους τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της προετοιμασίας της .

Στους αγώνες θα δώσει το παρών και η γυναικεία ομάδα, αφού μετά από ενέργειες της Διοικούσας Επιτροπής , ο προγραμματισμένος εκτός έδρας αγώνας με τον ΑΣ Αθηναϊκό για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Εθνικής κατηγορίας , με τη σύμφωνη γνώμη της γηπεδούχου ομάδας , θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και 18.00 αντί της Κυριακής 7 Ιανουαρίου .

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ καλεί τους φιλάθλους τόσο της ομάδας όσο και του αθλήματος να παρακολουθήσουν τους αγώνες , να χειροκροτήσουν τους αθλητές και όλους τους παράγοντες του αγώνα και να συμβάλλουν με το τρόπο τους στην αναβάθμιση του Θεσσαλικού μπάσκετ .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση