Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Λήξη της χρονιάς για τις Ακαδημίες μπάσκετ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937
Λήξη της χρονιάς για τις Ακαδημίες μπάσκετ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Λήξη της χρονιάς για τις Ακαδημίες μπάσκετ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Με την παρουσία της Ολυμπιονίκη και πρώτης Ελληνίδας καλαθοσφαιρίστριας που αγωνίστηκε στο γυναικείο ΝΒΑ (WNBA) Αναστασίας Κωστάκη πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ.

Οι μικρές αθλήτριες και οι αθλητές (απουσίαζαν πολλοί λόγω του καύσωνα και διακοπών) είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε εσωτερικό τουρνουά και να παίξουν διαγωνιστικά παιχνίδια.

Μάλιστα, οι νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών Νικόλας Τσιαπράζης (τελικό έπαιξε με Μαρία Στάμου) στα τρίποντα, Νικόλας Αποστολάκης στις βολές (τελικό έπαιξε με Δημοσθένη Μαλαμούλη)και Σωτήρης Ευαγγελινός στα μίνι στις βολές, πήραν ως δώρο από μια μπάλα μπάσκετ.

Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος, ενώ στα παιδιά μίλησε η Αναστασία Κωστάκη η οποία δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για την καριέρα της και τις μεγάλες της επιτυχίες στο μπάσκετ. Η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια και νυν ομοσπονδιακή προπονήτρια, τα προέτρεψε να κάνουν με πάθος ό,τι επιλέγουν στη ζωή τους και να αφιερώνονται στην προσπάθεια για να πετύχουν τους στόχους τους.

Μίλησε επίσης στους αθλητές και στις αθλήτριες ο έφορος των τμημάτων κορασίδων-νεανίδων και παμπαίδων, Ευθύμης Χούτας ο οποίος έκανε τις απονομές μεταλλίων στην πρωταθλήτρια Μαγνησίας ομάδα των κορασίδων και στην δευτεραθλήτρια ομάδα παίδων Β' ενώ προσέφερε στις νεάνιδες από ένα φωτογραφικό λεύκωμα από τους αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Ο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού , που ως γνωστόν φέτος ανέβηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία, και αντιπρόεδρος του ΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Μιχάλης Καπουρνιώτης, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε και ευχήθηκε στα παιδιά καλό καλοκαίρι, ενώ και οι προπονήτριες Ιωάννα Ράμμου (προϊσταμένη Γραφείου ς Αγωγής) και Ελένη Παπαθανασίου αναφέρθηκαν στη σημασία της συνεχούς προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων τους, στη ζωή.

Στο τέλος όλα τα παιδιά αποχώρησαν με το στα χείλη και με μετάλλια και , δίνοντας και πάλι στην έναρξη της νέας χρονιάς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση