Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Λήξη «συναγερμού» σε ΠΑΟ, νέα μάχη με Βέμερ σήμερα
Λήξη «συναγερμού» σε ΠΑΟ, νέα μάχη με Βέμερ σήμερα

Λήξη «συναγερμού» σε ΠΑΟ, νέα μάχη με Βέμερ σήμερα

Γρήγορα έσβησε η φωτιά που άναψε η απόφαση των παικτών του Παναθηναϊκού να ξεκινήσουν από την περασμένη Δευτέρα, για όσο διάστημα δεν εξοφλούνταν τουλάχιστον τη Δεκεμβρίου.

Η επανήλθε με νέα πρόταση και έπειτα από τηλεφωνική των αρχηγών (η ομάδα είχε ρεπό χθες) αποφασίστηκε να επιστρέψουν οι «πράσινοι» στις προπονήσεις, όπως τόνισε η : «Οι ποδοσφαιριστές τού Παναθηναϊκού, αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές στις οποίες βρίσκεται η ομάδα με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και τις προσφυγές ποδοσφαιριστών, συνειδητοποίησαν και ανέστειλαν την τους από τις προπονήσεις, στηρίζοντας τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και όλοι μαζί να σταθούν αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται».

• Με σύμμαχο τη Σούπερ Λίγκα που έκανε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του, εκδικάζεται σήμερα το αίτημα του Παναθηναϊκού για την του Βέμερ σε δόσεις. Αν το Διαιτητικό Δικαστήριο το κάνει δεκτό, θα επιστραφούν οι έξι βαθμοί που έχουν αφαιρεθεί.

• Αναβολή για την επόμενη εβδομάδα πήρε το ταξίδι του Πάιρο Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα για την κρίσιμη συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο, με αντικείμενο συζήτησης την πρότασή του για την του Παναθηναϊκού.

• Συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου είχε ο Λουτσιάνο για τα οφειλόμενα (είναι πολύ πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του) και το μέλλον του στην ομάδα. Πήρε την απάντηση ότι θα εισπράξει τώρα το 35% της ς Δεκεμβρίου, αλλά για τα υπόλοιπα θα αποφασίσει ο μεγαλομέτοχος.

• Ανακοινώθηκε από την ΟΥΕΦΑ η ποινή αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για ένα χρόνο με ορίζοντα τριετίας, συν 200.000 ευρώ.

• Ανακοινώθηκε η (για ένα χρόνο) επέκταση του συμβολαίου του 21χρονου στόπερ Αλέξανδρου Τριανταφυλλόπουλου.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση