Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ
Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ

Ο Κ κατέκτησε το για 6η φορά στην ιστορία του, καθώς στον 76ο τελικό της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ νίκησε την με 2-0. Ταυτόχρονα πήρε το τρόπαιο για 2η συνεχόμενη φορά, με αντίπαλο και πάλι την Ένωση.

Τα γκολ πέτυχαν ο Βιεϊρίνια στο 61′ και ο Πέλκας στο 90΄+2. Ο «Δικέφαλος» της ς έχασε και πέναλτι στο 24′ με τον Πρίγιοβιτς. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Μαουρίσιο και Βαρέλα και η με δέκα, λόγω αποβολής του Βράνιες.

Τα επεισόδια που «σημάδεψαν» τον τελικό Κυπέλλου

Επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και δυνάμεων της αστυνομίας προκλήθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, κοντά στο ΟΑΚΑ ενώ η ένταση συνεχίστηκε αργότέρα και στις εξέδρες, προτού ξεκινήσει η αναμέτρηση. έα ένταση επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα κατά την αποχώρηση των οπαδών της ΑΕΚ.

Οπαδοί έριξαν φωτοβολίδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ επιχειρήσαν, παρά τα μέτρα ασφαλείας, να προσεγγίσουν εκείνους της αντίπαλης ομάδας.

 

Συγκριμένα επεισόδια προκλήθηκαν στη λεωφόρο Κηφισίας, κοντά στο ΟΑΚΑ, όταν σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ έγιναν συμπλοκές μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί πέταξαν δύο μολότοφ και οι απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών.

Σύμφωνα με πληροφοριες, προκλήθηκαν σε κάδους και σταθμευμένα .

Μάλιστα, στην οδό Αγησιλάου, πίσω από το ΟΑΚΑ., κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ξηλώθηκε ακόμη και η άσφαλτος.

 

ωρίτερα, ομάδα οπαδών της ΑΕΚ έβαλε φωτιά σε όχημα οπαδών του ΠΑΟΚ, στη Νερατζιώτισσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πληροφορίες, οπαδοί της ΑΕΚ σταμάτησαν όχημα στο οποίο επέβαιναν οπαδοί του ΠΑΟΚ, τους κατέβασαν με τη βία, έβαλαν φωτιά στο όχημα και αποχώρησαν.

Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, που έσβησαν την φωτιά, ενώ το όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές.

 

 

 

 

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση