Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κύπελλο Ελλάδας: Τελευταίο ραντεβού ΑΕΚ, Ολυμπιακού
Κύπελλο Ελλάδας: Τελευταίο ραντεβού ΑΕΚ, Ολυμπιακού

Κύπελλο Ελλάδας: Τελευταίο ραντεβού ΑΕΚ, Ολυμπιακού

Ο κύκλος των συνεχόμενων ντέρμπι ανάμεσα στην και στον Ολυμπιακό κλείνει απόψε με τη ρεβάνς για τον προημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ( έναρξης 19.30). Το 0-0 στο πρώτο ραντεβού του Φαλήρου έχει αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς στην υπόθεση πρόκριση για την τετράδα. Η περνάει με νίκη, ενώ τον Ολυμπιακό τον εξυπηρετεί και οποιαδήποτε ισοπαλία με σκορ. Δίχως άλλο οι παίκτες του Χιμένεθ έχουν ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι των «Πειραιωτών» μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη με 2-1 για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην ενδεκάδα των γηπεδούχων αναμένονται 3-4 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του Φαλήρου. Δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή του Μπάρκα στο βασικό σχήμα, ενώ ο Λιβάγια πιθανότατα θα προφυλαχθεί, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Εκτός είναι ο Τσόσιτς, ενώ θέση βασικού δδικούν οι Λαμπρόπουλος, Λόπεζ και Γαλανόπουλος.

Από την άλλη πλευρά, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τρόπος που θα αντιδράσουν οι παίκτες του Γκαρθία μετά την πρόσφατη ήττα τους στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Μάρκο Μάριν πιθανότατα θα παίξουν από την αρχή. Επίσης, ο Ρομαό θα πάρει ξανά θέση στο αρχικό σχήμα. Αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του (δύο αγωνιστικές επειδή συμπλήρωσε επτά κίτρινες) στα δύο επόμενα ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο, ώστε να είναι διαθέσιμος στα ντέρμπι με τον Κ και τον Παναθηναϊκό. Θα λείψει ο τιμωρημένος Μποτία.

Οπως αναμενόταν, ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τα μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Οι ιθύνοντές του υποστήριζαν χθες πως «οι εκθέσεις δεν είναι επιβαρυντικές και οποιαδήποτε άλλη τιμωρία πέρα από πρόστιμο θα είναι σκάνδαλο. Εδώ αφαίρεση βαθμών δεν επιβλήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου με τις μαχαιριές, στα χειρότερα της 20ετίας και την εισβολή οπαδών του Κ και τις με τα στον αγωνιστικό χώρο».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση