Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος στην Πορταριά
Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος  στην Πορταριά

Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος στην Πορταριά

Η Ελληνική Ομοσπονδί Κράτε (ΕΛΟΚ) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – συνδιοργανώνουν το Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στην Πορταριά Πηλίου.

Στους συγκεκριμέ αγώνες θα πάρουν μέρος από Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα και και αναμένεται να παρακολουθήσουν τους αγώνες εκατοντάδες φίλοι του συγκεκριμένου αθλήματος.

Οι κατηγορίες των αθλητών που θα αγωνιστούν είναι παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων, νέων ανδρών – νέων γυναικών και ανδρών – γυναικών, δηλαδή από 6 ετών μέχρι και άνω των 18 ετών.

Σε δηλώσεις της η και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, στηρίζοντας αθλητικούς συλλόγους, Ομοσπονδίες και φορείς που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η στήριξή μας είναι έμπρακτη και ουσιαστική, επενδύοντας με αυτό τον τρόπο στον αθλητικό τουρισμό, προσελκύοντας και φίλους τους αθλητισμού στην περιοχή μας, με πολλαπλά οφέλη για την πόλη του , την γενικότερα. Καλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος να παρευρεθούν σε αυτήν την πραγματικά μεγάλη γιορτή του αθλητισμού».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση