Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος στην Πορταριά
Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος  στην Πορταριά

Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος στην Πορταριά

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων συνδιοργανώνουν το Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στην Πορταριά Πηλίου.

Στους συγκεκριμένους αγώνες θα πάρουν μέρος αθλητές από Βόλο, Τρίκαλα, και Λάρισα και αναμένεται να παρακολουθήσουν τους αγώνες εκατοντάδες φίλοι του συγκεκριμένου αθλήματος.

Οι κατηγορίες των αθλητών που θα αγωνιστούν είναι παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων, νέων ανδρών – νέων γυναικών και ανδρών – γυναικών, δηλαδή από 6 ετών μέχρι και άνω των 18 ετών.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, στηρίζοντας αθλητικούς συλλόγους, Ομοσπονδίες και φορείς που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η στήριξή μας είναι έμπρακτη και ουσιαστική, επενδύοντας με αυτό τον τρόπο στον αθλητικό τουρισμό, προσελκύοντας αθλητές και φίλους τους αθλητισμού στην περιοχή μας, με πολλαπλά οφέλη για την πόλη του Βόλου, την Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία γενικότερα. Καλούμε όλους τους φίλους του αθλήματος να παρευρεθούν σε αυτήν την πραγματικά μεγάλη γιορτή του αθλητισμού».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση