Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με κύπελλα στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας
Με κύπελλα στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας

Με κύπελλα στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας

Με τις αποσκευές τους γεμάτες κύπελλα επέστρεψαν οι της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας .

Συγκεκριμένα στο 2ο E2 Εθνικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Γιάννενα και στην Ηγουμενίτσα από τις 23/3 έως 27/3 οι αθλητές της Μαγνησίας έκαναν ηχηρή την παρουσία τους σε όλες τις κατηγορίες.

Έτσι λοιπόν, στην κατηγορία 16 ετών η Καρπούζα Σοφία κατέκτησε την 1η θέση στο διπλό και την 2η θέση στο μονό και ο Μπάτσικας Μιχαήλ διακρίθηκε με την 3η θέση στο διπλό , στην κατηγορία 14 ετών η Ρουσμένη κατάφερε και αναρριχήθηκε στην 1η θέση του μονού και του διπλού και ο Μαυριάς Ιάσωνας βγήκε 1ος στο διπλό.

Τέλος στην κατηγορία 12 ετών ο Μπαμπινιώτης Άγγελος κατέκτησε την 1η θέση στο διπλό και την 3η θέση στο μονό και ο Ράλλης Χάρης κατέκτησε και αυτός την 1η θέση στο διπλό.

Οι επιτυχίες όμως συνεχίστηκαν και στις 29-30/3, καθώς στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα οι αθλήτριες Αναγνώστου Εύα και Καρπούζα Σοφία διακρίθηκαν στην 3η θέση, εξασφαλίζοντας την μοριοδότηση των Πανελληνίων εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο πρόεδρος του ομίλου Δημ. Καρπούζας επισημαίνει πως οι συνεχείς επιτυχίες σε πανελλαδικό επίπεδο των αθλητών του συλλόγου είναι απόρροια της συστηματικής δουλειάς που γίνεται από την πρώτη στιγμή που θα έρθει ένα παιδί στο σύλλογο, τόσο από την προπονητική ομάδα του συλλόγου όσο και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Φυσικά στην προσπάθεια αυτή του συλλόγου, αρωγός είναι ο Δήμος Βόλου με την φιλοξενία των αθλητών στο Κέντρο Αντισφαίρισης Ν. Ιωνίας έτσι ώστε οι αθλητές να έχουν την άνεση να προπονούνται σε άρτιες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές, τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Ζαχαρία Κατσιγιαννάκη και Χρήστο Γουσόπουλο και τους γονείς των αθλητών, τόσο για την αμέριστη συμπαράσταση προς το σωματείο, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλουν ώστε τα παιδιά τους να λαμβάνουν μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση