Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κύπελλα και μετάλλια οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας
Κύπελλα και μετάλλια οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας

Κύπελλα και μετάλλια οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας

Με τις ποσκευές τους γεμάτες κύπελλ και μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου Αντισφαίρισης .

Συγκεκριμένα , στο το οποίο πραγματοποιήθηκε στην η αθλήτρια Χριστοφορίδου Μαριάνθη στην κατηγορία των 16 ετών κατέκτησε την πρώτη θέση στα διπλά, την πρώτη θέση στα μεικτά και την τρίτη θέση στα μονά.

Η αθλήτρια Χριστοφορίδου Αναστασία στην κατηγορία των 12 ετών κατέκτησε την δεύτερη θέση στα μονά και την δεύτερη θέση στα διπλά.

Ο Καρπούζας Κωνσταντίνος στην κατηγορία των 14 ετών κατέκτησε την τρίτη θέση στα διπλά και έφτασε στην οκτάδα στα μονά.

Οι επιτυχίες όμως συνεχίστηκαν και στο Ε3 Πρωτάθλημα το οποίο έγινε στην Λαμία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο .

Ο Μπίρης Δημήτρης στην κατηγορία των 12 ετών διακρίθηκε στην δεύτερη θέση , ο αθλητής Μπαρλάς Νικόλας στην κατηγορία των 12 ετών κατέκτησε την τρίτη θέση και τέλος η αθλήτρια Παπασταματίου Σοφία στην κατηγορία των 12 ετών διακρίθηκε στην τρίτη θέση.

Τελειώνοντας, στο πλαίσιο των επιτυχιών συγκαταλέγονται και οι αποστολές με την Εθνική Ελλάδας την εβδομάδα που διανύουμε των αθλητών του συλλόγου Καρπούζα Κωνσταντίνου και Χριστοφορίδου Αναστασίας.

ιοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές, τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Αξελό Κωνσταντίνο και Ντανιελιάντς Άννα Μαρία, τους γονείς των αθλητών, τόσο για την αμέριστη συμ προς το σωματείο, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλουν ώστε τα παιδιά τους να λαμβάνουν μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση