Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Κύπελλα και μετάλλια οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας
Κύπελλα και μετάλλια οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας

Κύπελλα και μετάλλια οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας

Με τις αποσκευές τους γεμάτες κύπελλα και μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας .

Συγκεκριμένα , στο το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η αθλήτρια Χριστοφορίδου Μαριάνθη στην κατηγορία των 16 ετών κατέκτησε την πρώτη θέση στα διπλά, την πρώτη θέση στα μεικτά και την τρίτη θέση στα μονά.

Η αθλήτρια Χριστοφορίδου Αναστασία στην κατηγορία των 12 ετών κατέκτησε την δεύτερη θέση στα μονά και την δεύτερη θέση στα διπλά.

Ο αθλητής Καρπούζας Κωνσταντίνος στην κατηγορία των 14 ετών κατέκτησε την τρίτη θέση στα διπλά και έφτασε στην οκτάδα στα μονά.

Οι επιτυχίες όμως συνεχίστηκαν και στο Ε3 Πρωτάθλημα το οποίο έγινε στην το προηγούμενο Σαββατοκύριακο .

Ο αθλητής Μπίρης Δημήτρης στην κατηγορία των 12 ετών διακρίθηκε στην δεύτερη θέση , ο αθλητής Μπαρλάς Νικόλας στην κατηγορία των 12 ετών κατέκτησε την τρίτη θέση και τέλος η αθλήτρια Παπασταματίου Σοφία στην κατηγορία των 12 ετών διακρίθηκε στην τρίτη θέση.

Τελειώνοντας, στο πλαίσιο των επιτυχιών συγκαταλέγονται και οι αποστολές με την Εθνική Ελλάδας την εβδομάδα που διανύουμε των αθλητών του συλλόγου Καρπούζα Κωνσταντίνου και Χριστοφορίδου Αναστασίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές, τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Αξελό Κωνσταντίνο και Ντανιελιάντς Άννα Μαρία, τους γονείς των αθλητών, τόσο για την αμέριστη συμπαράσταση προς το σωματείο, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλουν ώστε τα παιδιά τους να λαμβάνουν μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση