Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κοριτσάρες για… “φίλημα” (Δηλώσεις – Φωτορεπορτάζ)

Κοριτσάρες για… “φίλημα” (Δηλώσεις – Φωτορεπορτάζ)

ΡΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΑΚΗΣ ΑΔΡΕΟΓΛΟΥ

Οι “κυανόλευκες” μας τρόμαξαν στα πρώτα λεπτά, αλλά όταν βρήκαν ρυθμό, “πάτησαν” γκάζι κι έκαναν ακόμα ένα βήμα για την άνοδο στην Α2, παίρνοντας το ροζ φύλλο απέναντι στον Λασσάνη (53-47). – “Φωτιά” η Κωστούλα, φοβερή η Δήμητρα Γιαννοπούλου.

Μία σημαντική νίκη, απέναντι στον αξιόμαχο Λασσάνη ς πανηγύρισαν τα κορίτσια του Γίαννη Στεργιόπουλου, ζευγαρώνοντας τα θετικά αποτελέσματά τους, σε συνδυασμό με τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Τρίγλια. MVP για τις Βολιώτισσες η εξαιρετική Κωστούλα με έξι εύστοχα σουτ και φοβερή άμυνα.

Πολύ κακό το ξεκίνημα, σταθερότητα και ανατροπή στο δεύτερο δεκάλεπτο

Η πρώτη περίοδος δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της ίκης. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, οι “κυανόλευκες” και τυπικά γηπεδούχες άργησαν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και βρέθηκαν στο 4′ να χάνουν με 0-8. Στη συνέχεια, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και οι σωστές επιλογές στην , με την Κωστούλα και τη Γιαννοπούλου να κάνουν τη διαφορά, επέφεραν ένα σερί 12-6, με το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου να κλείνει, με τη διαφορά στο “καλάθι” (12-14).

Το δεύτερο δεκάλεπτο, η Νίκη έπαιξε το μπάσκετ που γνωρίζει και δεν έδωσε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό της. Με γρανιτένια άμυνα και καθαρό μυαλό στην , έκαναν την ανατροπή, δημιουργώντας τη μέγιστη διαφορά στο παιχνίδι μέχρι στιγμής (+9), διατηρώντας την μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Οι Κοζανίτισσες αντέδρασαν και η Γιαννοπούλου τις… τιμώρησε

Το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου μαρτυρούσε τη θέληση των παικτριών του Λασσάνη να πάρουν το παιχνίδι. Έτσι, παρά την προσπάθεια της Νίκης να καθαρίσει το παιχνίδι, παίρνοντας διαφορά ακόμα και της τάξης των 13 πόντων στο 24′, με τις “βόμβες” της Κωστούλα και την εκπληκτική αμυντική επίδοση της Αλεξάνδρας Γιαννοπούλου που μοίρασε τρία μπλοκ, οι Κοζανίτισσες αντέδρασαν και έφτασαν τη διαφορά στο -7 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (43-36).

Η αντεπίθεση του Λασσάνη αποδείχθηκε… διαρκείας, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και το -3 στο 36′ (47-44), όμως η μεγάλη κλάση της Δήμητρας Γιαννοπούλου… “σκότωσε” τις όποιες ελπίδες των αντιπάλων της για ανατροπή με τρίποντο από τα 7 , λίγο πριν το τέλος.

Το παιχνίδι μεταφέρθηκε στη ρουλέτα των βολών, με τη Μπράχου να μένει ψύχραιμη και να τελειώνει το παιχνίδι, μέσα σε ξέφρε πανηγυρισμούς για τη μεγάλη αυτή νίκη.

Τελικό σκορ 53-47, με τη Νίκη αύριο να ξεκουράζεται πριν το Σαββατοκύριακο – φωτιά, αντιμετωπίζοντας Πιερία και Κομοτηνή για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Α2.

Αναλυτικά η αποστολή και οι σκόρερ της Νίκης Βόλου:

Γεροκώστα, Α. Γιαννοπούλου 10, Δ. Γιαννοπούλου 17 (3), Κωστούλα 17 (3), Μυριτζή, Μπράχου 3, Χρήστου 4, Χαβαλέ, Παρασχάκη 2, Μουρδουκούτα, Στρίγγου, Μιχαηλίδου, Ντέγκα.

Παρασχάκη: “Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς”

Ικανοποιημένη από τη σημερινή νίκη κι εμφάνιση της ομάδας της φάνηκε σε δηλώσεις της η Ελένη Παρασχάκη, τονίζοντας πως δεν υπάρχει για εφησυχασμό, προκειμένου να εκπληρωθεί ο στόχος της ανόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενες για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Έχουμε δουλέψει αρκετά στις και αξίζουμε ό,τι παίρνουμε. Αύριο ξεκουραζόμαστε και ακολουθούν δύο αγώνες. Πρέπει να κερδίσουμε τον ΑΓΕΠ και να μην τον υποτιμήσουμε. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι σε αυτά τα μπαράζ. Να πάμε αήττητες την Κυριακή να αγωνιστούμε στον “τελικό” με την Κομοτηνή”.

 

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι στο κλειστό της Καλαμαριάς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση