Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κορασίδες και άνδρες του Ολυπιακού επικράτησαν της Νίκης
Κορασίδες και άνδρες του Ολυπιακού επικράτησαν της Νίκης

Κορασίδες και άνδρες του Ολυπιακού επικράτησαν της Νίκης

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του σημείωσε ο Ολυμπιακός στο κορασίδων της ΕΣΚΑΘ, κερδίζοντας τη Νίκη με 82-27.

 

Οι νεαρές «ερυθρόλευκες», κατά διαστήματα έπαιξαν καλό μπάσκετ, ενώ για το καλύτερο δυνατό προσπάθησαν και οι νεαρές αθλήτριες της Νίκης Βόλου.

Για επαγγελματικούς λόγους απουσίαζε ο Κώστας Δέρβος και στον πάγκο μαζί με την κόουτς Ελένη Παπαθανασίου, κάθισε ο προπονητής των ακαδημιών Αντώνης Μάνος

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και έφορος της γυναικείας ομάδας Κυριάκος Κυριακόπουλος, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Μουρτζίνος και ο γενικός έφορος Αλέκος Μεταφτσής, αποδεικνύοντας τη μεγάλη σημασία που δίνει ο Σύλλογος στη νέα προσπάθεια του υ μπάσκετ του συλλόγου.

Αρωγός πάντα στην προσπάθεια ο έφορος του τμήματος κορασίδων Δημήτρης Καραστάθης, όπως και οι γονείς των κοριτσιών Πολύζος, Ράπτης, Κοτοπούλης
Διαιτητές: Γιαννούλης, Κοντοστάθης
Δεκάλεπτα: 21-1, 42-5, 56-15, 82-27
ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Μάνος): Ράπτης 2, Δραγατζίκη, στοπούλου 4, Νιφόρου, Σιουμουρέκη 27, Πολύζου 15, Καραστάθη 9, Κοτοπούλη 25, Δαλαμάγκα, Στεργίου
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γαλανάκης) Ψιλιώτη 6, Κούρια 4, Ψαρογιάννη, Αναστασιάδη 5 (1), Τσομπανοπούλου 4, Γέρου, Σουλιώτη 2, Παπαευαγγέλου 2, Μητρολιού, Κοζάκη, Σουλιώτη Μ. 2, Μαρίνου 2.

Επισε και ο ανδρικός Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τη Νίκη

Η διοίκηση του και η της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης συγχαίρει τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας και τον προπονητή Γεώργιο Βλιώρα για τη μεγάλη τους νίκη απέναντι στη συμπολίτισσα ομάδα της Νίκης Βόλου.

Υπερνικώντας τις αντίξοες και ατυχείς συγκυρίες των αλλεπάλληλων απουσιών παικτών, αγωνιζόμενοι σε όλο τον αγώνα με πάθος και μεγάλη συγκέντρωση έφυγαν νικητές από το τοπικό ντέρμπυ έχοντας ως έκτο παίκτη τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού που κατέκλεισε το κλειστό γυμναστήριο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση