Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του «ΑΘΛΟΥ»
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του «ΑΘΛΟΥ»

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του «ΑΘΛΟΥ»

Σε εξαιρετικό και με την παρουσία μελών του «ΑΘΛΟΥ», πολλών αθλητών του σκακιού και του badminton, καθώς και αρκετών φίλων, κόπηκε το απόγευμα της Κυριακής 27.01.2019, στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα στην Αγριά, η πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου Aπ. Γαλάτης Απόστολος και ο πρόεδρος του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Μαγνησίας Κων. Γανωτής.

Η εκδήλωση άρχισε στις 18:15, με καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τον γραμματέα του «ΑΘΛΟΥ» Σουλικιά Αντώνιο και μετά την τελετή του αγιασμού της πίτας από τον π. Βαρνάβα και το κόψιμο της, ο πρόεδρος του «ΑΘΛΟΥ» Μαγγίτσης Νικόλαος, έκανε μια ενημέρωση για τον Όμιλο και στη συνέχεια ο κ. Γαλάτης απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

Ακολούθησε η παρουσίαση του έργου του σκακιστικού τμήματος «Το Πιονάκι», από τον κ. Σουλικιά και του τμήματος από την Αθανασίου Σόνια και αμέσως μετά έγιναν οι παρακάτω βραβεύσεις:

Στον φετινό πρωταθλητή σκακιού για «Το Πιονάκι», τον Κίτσο Κωνσταντίνο από τον κ. Μαγγίτση.

Στον καλύτερο αθλητή του badminton, τον νεαρό Παπαναστασίου Κωνσταντίνο, από την κα Αθανασίου.

Στην ΕΨΑ για την προσφορά της προς τον «ΑΘΛΟ», από τον αντιπρόεδρο Ράιο Γεώργιο.

Στον κ. Γαλάτη για τη βοήθεια που προσφέρει το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, από τον Καϊάφα Εμμανουήλ.

Στον Παρασκευά Λευτέρη, από τον κ. Μαγγίτση.

Στο Ίδρυμα Νικολάου & Ελένης Πορφυρογένη για τη συνεχή προσφορά του προς τον «ΑΘΛΟ» και ιδιαίτερα στο «Το Πιονάκι», από τον κ. Σουλικιά.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μοίρασμα ατομικών κομματιών πίτας προς όλους και 2 κληρώσεις (1 για «Το Πιονάκι» και 1 για το badminton), με αντίστοιχα δώρα, και ρακέτα, προς τους τυχερούς.

Το φλουρί της πίτας που έκοψε ο πρόεδρος, έπεσε στο σκακιστικό τμήμα «Το Πιονάκι».

Στην είσοδο του Ιδρύματος, προσφέρονταν αναψυκτικά ΕΨΑ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: Λοίμωξη των εγκύων επηρεάζει και τα βρέφη ακόμη κι αν δεν φαίνεται στον πλακούντα… - https://t.co/YmefC3mJe5 -

  • Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι #ΒιασμόςστηΘεσσαλονίκη - https://t.co/aSg6KbIDcF -

  • Έκλεβαν κλουβιά με πουλιά και συνελήφθησαν #κλοπή #ληστεία - https://t.co/QimXFPSdd0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση