Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. και της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Karate Βόλου
Κοπή  πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. και της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Karate Βόλου

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. και της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Karate Βόλου

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσει η ελληνική ομοσπονδία άοπλης μάχης πλήρους επαφής ( ) σε συν με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI ΚΑΡΑΤΕ Βόλου την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στο κοσμικό κέντρο ”ΑΡΓΩ΄΄ στις Ν. Παγασές και 11:00 π.μ.

Η εκδήλωση γίνεται στo πλαίσιo της συμπλήρωσης των 30 χρόνων από την ίδρυση του παλαιότερου Συλλόγου ΚΑΡΑΤΕ στο Νομό ς (1985-2015) της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ SHINKYOKUSHINKAI.

Το ΔΣ του Συλλόγου και ο Γιώργος Κοσμίδης της ΓΓΑ ,προσκαλούν όλους τους παλαιούς και νέους aθλητές και εκπαιδευτές να παρευρεθούν στην εκδήλωση όπου θα τιμηθούν για την αμέριστη στήριξη και προσφορά τους διαχρονικά (1985-2015) προβάλλοντας και κατατάσσοντας τον Σύλλογο στις πρώτες θέσεις των καλύτερων Συλλόγων της χς .

Επίσης το ΔΣ και ο πρόεδρος της ΕΛΟΑΜΠΕ Αλέκος Βούλγαρης (πρώην δήμαρχος Βόλου ), ο αναπληρωτής πρόεδρος Χαρβάλας Παναγιώτης( επίτιμος Αρχηγός Στρατού) και ο γενικός γραμματέας Θεοφάνης Μπέκας (δικηγόρος παρά τω Αρειώ Πάγω)προσκαλούν τους εκπροσώπους και των Συλλόγων -Μελών της Ομοσπονδίας -περιφέρειας κεντρικής Ελλάδος να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί Επίδειξη τεχνικών Κ και ΚΟΥΜΙΤΕ στο ΣΠΟΡ KAΡΑΤΕ και στο Άθλημα του FULL CONTACT από τους πρωταθλητές -εκπαιδευτές Κρίσιλα Ιωάννη -Σιούρα Βίκτωρ-Τζάλλα Μιχάλη ( ΣΠΟΡ ΚΑΡΑΤΕ ) και Χονδρό Χάρη -Δεληγιάννη Νικόλαο και Μπέκα Βασίλειο (FULL CONTACT )επίδειξη τεχνικών ΤΑΜΕSIHVARI (σπασιματων ) θα πραγματοποιήσει ο πρωταθλητής του full contact Φωτίου Νίκος .
Την επιμέλεια και οργάνωση τής εκδήλωσης ανέλαβε η Βίκυ Κοσμίδου ,σε συν με το μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΑΜΠΕ Βουλγαράκη Σταύρο (υπεύθυνου του γραφείου).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση