Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. και της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Karate Βόλου
Κοπή  πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. και της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Karate Βόλου

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. και της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Karate Βόλου

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιήσει η ελληνική ομοσπονδία άοπλης μάχης πλήρους επαφής ( ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.) σε με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI ΚΑΡΑΤΕ την 24 Ιανουαρίου στο κοσμικό κέντρο ”ΑΡΓΩ΄΄ στις Ν. Παγασές και ώρα 11:00 π.μ.

Η εκδήλωση γίνεται στo πλαίσιo της συμπλήρωσης των 30 χρόνων από την ίδρυση του παλαιότερου Συλλόγου ΚΑΡΑΤΕ στο Νομό (1985-2015) της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ SHINKYOKUSHINKAI.

Το ΔΣ του Συλλόγου και ο Γιώργος Κοσμίδης της ΓΓΑ ,προσκαλούν όλους τους παλαιούς και νέους aθλητές και εκπαιδευτές να παρευρεθούν στην εκδήλωση όπου θα τιμηθούν για την αμέριστη στήριξη και προσφορά τους διαχρονικά (1985-2015) προβάλλοντας και κατατάσσοντας τον Σύλλογο στις πρώτες θέσεις των καλύτερων Συλλόγων της χώρας .

Επίσης το ΔΣ και ο πρόεδρος της ΕΛΟΑΜΠΕ Αλέκος Βούλγαρης (πρώην δήμαρχος ), ο αναπληρωτής πρόεδρος Χαρβάλας Παναγιώτης( επίτιμος Αρχηγός Στρατού) και ο γενικός γραμματέας Θεοφάνης Μπέκας ( παρά τω Αρειώ Πάγω)προσκαλούν τους εκπροσώπους και προπονητές των Συλλόγων -Μελών της Ομοσπονδίας -περιφέρειας κεντρικής Ελλάδος να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί Επίδειξη τεχνικών ΚΑΤΑ και ΚΟΥΜΙΤΕ στο ΣΠΟΡ KAΡΑΤΕ και στο Άθλημα του FULL CONTACT από τους πρωταθλητές -εκπαιδευτές Κρίσιλα Ιωάννη -Σιούρα Βίκτωρ-Τζάλλα Μιχάλη ( ΣΠΟΡ ΚΑΡΑΤΕ ) και Χονδρό Χάρη -Δεληγιάννη Νικόλαο και Μπέκα Βασίλειο (FULL CONTACT )επίδειξη τεχνικών ΤΑΜΕSIHVARI (σπασιματων ) θα πραγματοποιήσει ο πρωταθλητής του full contact Φωτίου Νίκος .
Την επιμέλεια και οργάνωση τής εκδήλωσης ανέλαβε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου ,σε με το μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΑΜΠΕ Βουλγαράκη Σταύρο (υπεύθυνου του γραφείου).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση