Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κοπή πίττας συλλόγου «φίλων ιαπωνικού καράτε Στεφανοβικείου»
Κοπή πίττας συλλόγου «φίλων ιαπωνικού καράτε Στεφανοβικείου»

Κοπή πίττας συλλόγου «φίλων ιαπωνικού καράτε Στεφανοβικείου»

Την Τρίτη 14-03- και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Γυμναστηρίου του Γυμνασίου Στεφανοβικείου Δήμου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου «Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου».

Στην κοπή πίτας παρευρέθηκαν ο δήμαρχος ,  Δημήτριος Νασίκας, ο ,  Ιωάννης Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ,  Αθανάσιος Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος,  Παπαρούνας Χρήστος, ο πρόεδρος του Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, Θανάσης Καραπλιάγκος και  όλα τα παιδιά – μέλη του Συλλόγου.

Το φλουρί κέρδισε ο Τόλιος Χρυσόστομος, στον οποίο δόθηκε ως δώρο από τον Σύλλογο μία στολή Καράτε.

Ο δήμαρχος, απένειμε σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου επαίνους για τη διάκριση τους στο Καράτε Εφήβων – Νέων για το έτος 2016, στο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος που έλαβε χώρα στην Πορταριά Πηλίου στις 11-12-2016 και τη γενικότερη ενασχόληση τους με τον αθλητισμό και το σύλλογο. Ευχήθηκε καλή χρονιά με ακόμη περισσότερες επιτυχίες και για τον Σύλλογο και τους του.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται συλλογικές δράσεις που παρακινούν τους νέους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να αναδεικνύουν τα ταλέντα και τις ικανότητες τους. Οι των μελών του Συλλόγου και η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών έχουν κατορθώσει να κατακτήσει ο Σύλλογος ξεχωριστή θέση στο χώρο του Καράτε σε πανελλαδικό επίπεδο».

Η αίθουσα του Γυμναστηρίου του Γυμνασίου Στεφανοβικείου που φιλοξενεί τις του Συλλόγου  και έλαβε χώρα και η κοπή πίτας, έχει παραχωρηθεί από τον δήμαρχο , μετά όλες τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες στις οποίες προέβη η Δημοτική Αρχή για τη δημιουργία και αποπεράτωση όλων των σύγχρονων υποδομών που κατέστησαν την αίθουσα του Γυμναστηρίου κατάλληλη για χρήση.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση