Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κοπή πίτας του τμήματος βόλλεϋ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Κοπή πίτας του τμήματος βόλλεϋ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Κοπή πίτας του τμήματος βόλλεϋ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, το τμήμα βόλλεϋ του , στο εστιατόριο «Μουσείο».

Στο δείπνο, παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης,  η υπεύθυνη διαχείρισης – συγκέντρωσης οικονομικών καταστάσεων Βασταρδή, ο του Δ.Σ. Στέλιος Κολόζος, το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Αρβανιτόπουλος, ο προπονητής του τμήματος βόλλεϋ, Χρήστος Γαλαζούλας και ο της ομάδας Γιώργος Γάτος.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλη την ομάδα, το τεχνικό team και στη Δ.Ε.  Ευχήθηκε πάντα επιτυχίες με νίκες, τονίζοντας ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη, θα βρίσκεται πάντα κοντά στο τμήμα.

Από την όμορφη απουσίαζαν οι: Ιωάννα Βλαχάκη, Έρρικα Πολύζου, Λυδία Δαλματά, Μίνα Γκαγκαδέλλη και Άννα Κουνιστή.

Το φλουρί κέρδισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης, ο οποίος αποφάσισε να διεξαχθεί κλήρωση για την τυχερή. Μετά από κλήρωση, τυχερή αναδείχθηκε η Κική Πρασσά η οποία κέρδισε μία δωροεπιταγή για αγορά αθλητικού υλικού από το κατάστημα Admiral.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου «Η ίκη», ευχαριστεί για το δείπνο το εστιατόριο «Μουσείο» καθώς και το ζαχαροπλαστείο «Ροδόπη» για τη .

Αγώνες

α σημειωθεί ότι βάσει προγράμματος, η της Νίκης Βόλου, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Λάρισας το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο Κλειστό της Ν.Ιωνίας, ενώ η ομάδα των κορασίδων θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την 5 Φεβρουαρίου στο Κλειστό της Ν.Ιωνίας στις 4 το μεσημέρι την ομάδα του Τυρνάβου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση