Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κοπή πίτας του Μαχητικού Γυμναστικού Συλλόγου 360ο
Κοπή πίτας του Μαχητικού Γυμναστικού Συλλόγου 360ο

Κοπή πίτας του Μαχητικού Γυμναστικού Συλλόγου 360ο

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτ του έκοψε σήμερ το βράδυ, παρουσία αθλητών, αθλητριών και γονέων, ο Μαχητικός Γυμναστικός 360ο.
Ο του Συλλόγου Σίμος Γιοβάνης, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Σύλλογο, αλλά και τους ενήλικες  που παρακολουθούν μαθήματα αυτοάμυνας.
Ο κ. Γιοβάνης αναφέρθηκε στις επιτυχίες των μαθητών του Συλλόγου αλλά και στους στόχους της τρέχουσας χρονιάς και πρόσθεσε:  «Λειτουργούμε από το 2014. Ο έχει αγωνιστικά τμήματα και τμήματα αυτοάμυνας για ενήλικες και οι στόχοι είναι η αθλητική προπαιδεία για τα μικρά τμήματα, η αθλητική παιδεία για όλους τους μαθητές και η ανάπτυξή μας για να βοηθήσουμε περισσότερο κόσμο.
Η άσκηση είναι πλέον ο καλύτερος τρόπος για να εκτονωθεί κανείς από την πίεση της ημέρας, κυρίως για τους ενήλικες. Επίσης είναι ένας οικονομικός τρόπος για να ξεφεύγεις από το σπίτι και να διασκεδάζεις, αλλά είναι σημαντικό και για την σωματική ασφάλεια απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή.
Το συμμετείχαμε σε πανελλήνια πρωταθλήματα στο Jiu Jitsu παιδικό και προπαιδικό. Συμμετείχαμε στο ενόπλων όπου φέραμε 1η και 2η θέση, ενώ στα παιδικά τμήματα δύο κορίτσια κατέκτησαν το ασημένιο κι αργυρό μετάλλιο, μπήκανε στην εθνική ομάδα και παίζουνε στο Βαλκανικό και Πανευρωπαϊκό στο Μαυροβούνιο.
Ο επόμενος στόχος είναι το Brazilian Jiu Jitsu πανελλήνιο στις 11 Μαρτίου και στο Κεντρικής Ελλάδας στην Χαλκίδα».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο καλύτερος μαθητής από το παιδικό τμήμα Jiu Jitsu που βγήκε πρώτος σε διεθνές στην .
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση