Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Kόουτς του Θρύλου ο Πέδρο Μαρτίνς
Kόουτς του Θρύλου ο  Πέδρο Μαρτίνς

Kόουτς του Θρύλου ο Πέδρο Μαρτίνς

 

Οι «» νκοίνωσαν την επίτευξη συμφωνίας με τον Πορτογάλο τεχνικό, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αναμένεται αύριο (10/4) στην , στις 15.40, ενώ θα υπογράψει, όπως αναμενόταν, συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Στην ανακοίνωση των Πειραιωτών τονίζεται πως ο 48χρονος θα αναλάβει τα καθήκοντά του «μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, οπότε θα ανακοινωθεί το πλήρες επιτελείο του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Η Ολυμπιακός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Πορτογάλο τεχνικό Pedro Martins.

Ο κύριος Martins θα αναλάβει την θέση του πρώτου προπονητή, μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, οπότε θα ανακοινωθεί και το πλήρες επιτελείο του».

O νέος τεχνικός  του Ολυμπιακού

Ο Pedro Martins (Pedro Rui da Mota Vieira Martins) γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1970. Ως ποδοσφαιριστής είχε πλούσια καριέρα στην Πορτογαλία, καθώς από το 1988, οπότε έκανε το ποδοσφαιρικό του ντεμπούτο στην Feirense, αγωνίστηκε κατά σειρά στις Vitoria Guimaraes, Sporting CP, Boavista, Santa Clara και Alverca.

Από το 2004 έως το 2006 διετέλεσε βοηθός προπονητή στις Vitoria Setubal, FC Porto και Belenenses και από το καλοκαίρι του 2006 βρέθηκε για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας ως πρώτος τεχνικός, στην Uniao Lamas.

Το επόμενο καλοκαίρι και για δύο χρόνια ανέλαβε την Lusitania, ενώ τον Ιούλιο του 2009 βρέθηκε στον πάγκο της Espinho.

Το 2010 ανέλαβε της Maritimo, όπου  έμεινε για 4 χρόνια και το 2014 μεταπήδησε στην Rio Ave, την οποία κοουτσάρισε για δύο χρόνια.

Tο καλοκαίρι του και μέχρι τον Φεβρουάριο του κάθισε στον πάγκο της Vitoria Guimaraes, με την οποία στην πρώτη του σεζόν, τερσε στην 4η θέση της βαθμολογίας και έφτασε έως τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Πηγή: sport-fm.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση