Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Kόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου
Kόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου

Kόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου

Με εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ( 15/12, 5.00 μ.μ., στο ) συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στον 3ο Όμιλο της Γ' ς, για την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού . Οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Βλι θα επιδιώξουν να πετύχουν την τρίτη σερί νίκη τους για την 9η αγωνιστική, προκειμένου να ανέλθουν και άλλο στην κατάταξη.

Ο τεχνικός της ομάδας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προτα, καθώς και ο έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Βλι.

Μιλώντας για το παιχνίδι της ς, ο κ. Βλιώρας επεσήμανε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη και έχει πετύχει μερικές ευρείες νίκες, ενώ σε όλα τα παιχνίδια που έχασε, απέναντι στις καλύτερες ομάδες του Ομίλου, αγωνίστηκε έως το τελευταίο λεπτό. Αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και αυτοί που πρέπει αισιοδοξώ ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό . Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, τα παιδιά δείχνουν όρεξη και διάθεση στις προπονήσεις και οι τελευταίες νίκες μας έχουν βοηθήσει πολύ ψυχολογικά».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση