Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Kόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου
Kόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου

Kόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου

Με εντός έδρς αναμέτρηση κόντρα στην ( 15/12, 5.00 μ.μ., στο ΕΑΚ) συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στον 3ο Όμιλο της Γ' ς, για την ανδρική ομάδα ς του . Οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Βλιώρα θα επιδιώξουν να πετύχουν την τρίτη σερί νίκη τους για την 9η αγωνιστική, προκειμένου να ανέλθουν και άλλο στην κατάταξη.

Ο τεχνικός της ομάδας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προτα, καθώς και ο έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Βλιώρα.

Μιλώντας για το παιχνίδι της ς, ο κ. Βλιώρας επεσήμανε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη και έχει πετύχει μερικές ευρείες νίκες, ενώ σε όλα τα παιχνίδια που έχασε, απέναντι στις καλύτερες ομάδες του Ομίλου, αγωνίστηκε έως το τελευταίο λεπτό. Αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και αυτοί που πρέπει αισιοδοξώ ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό . Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, τα παιδιά δείχνουν όρεξη και διάθεση στις προπονήσεις και οι τελευταίες νίκες μας έχουν βοηθήσει πολύ ψυχολογικά».

"Αλιεύοντας" την είδηση