Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κόντρα στη Μελίκη οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου
Κόντρα στη Μελίκη οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου

Κόντρα στη Μελίκη οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου

Με εκτός έδρς πιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Μελίκης (Κυριακή 3/11, 5.00 μ.μ.), συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στον 3ο Όμιλο της ' ς, για την ανδρική ομάδα ς του Ολυμπιακού .

Οι ερυθρόλευκοι του ιώργου Βλιώρα θα επιδιώξουν να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για τη φετινή σεζόν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Ο τεχνικός της ομάδας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προτα, καθώς και ο μέχρι πρότινος, τραυματίας, Γιάννης Χροναίος επέστρεψε στις προπονήσεις.

Μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής, ο κ. Βλιώρας επεσήμανε: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Η Μελίκη είδαμε ότι είναι μια καλή ομάδα, που την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση, απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά, όπου έχασε πολύ δύσκολα. Εμείς όμως, είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι της Κυριακής και σε καλή κατάσταση, αφού επιστρέφει και ο Χροναίος, οπότε με όλα μας τα θα παλέψουμε για την πρώτη νίκη, που πρέπει να έρθει. Δεν υπάρχει , θέλουμε να κερδίσουμε για να πάρουμε και καλύτερη ψυχολογία, καθώς είχαμε και την ατυχία να έχουμε δύσκολα παιχνίδια στο φετινό μας ξεκίνημα».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση