Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κοντονής: Δεν αρχίζει το πρωτάθλημα
Κοντονής: Δεν αρχίζει το πρωτάθλημα

Κοντονής: Δεν αρχίζει το πρωτάθλημα

Πρά την υποχώρηση της ΕΠΟ, με την επναφορά της προηγούμενη σύνθεσης της επιτροπής δεοντολογίας, ο δεν είναι διατεθειμένος να άρει την απόφασή του για την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος.

«Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και την συνταγματική τάξη. Με δολιχροδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκτασή της», αναφέρει η θέση του υφυπουργείο Αθλητισμού, βάζοντας φρένο στα σενάρια «σέντρας» στο , μετά τη διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων.

ωρίτερα, η ΕΠΟ κατά τη διάρκεια του σημερινού ΔΣ εκπλήρωσε τουλάχιστον το ένα μέρος της ς με τη FIFA, αποφασίζοντας να επαναφέρει την προηγούμενη σύνθεση της επιτροπής δεοντολογίας.

Κατά τη διάρκεια του ΔΣ παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους ο Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος) και ο Βαγγέλης Μαζαράκης (β' ), ωστόσο ο πρόεδρος, Γιώργος Γκιρτζίκης, ερωτηθείς αν σκοπεύει και αυτός να παραιτηθεί, απάντησε: «Θα παραιτηθώ αφού εξαντλήσω κάθε ένδικό μέσο».

Το πρωί της Τρίτης, με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ είχε ενημερώσει πως η προγραμματισμένη των εκπροσώπων των της με την αντιπροσωπεία της FIFA με θέμα συζήτησης τη διαιτησία, ματαιώθηκε, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των εκπροσώπων των ομάδων.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση