Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κόλα και Ευθυμίου ανακοίνωσε η Νίκη
Κόλα και Ευθυμίου ανακοίνωσε η Νίκη

Κόλα και Ευθυμίου ανακοίνωσε η Νίκη

Τη της με τους δύο νερούς ποδοσφαιριστές ανακοίνωση η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του κυανόλευκου συλλόγου.

Ο Κόλα είναι 23 ετών και αγωνίζεται με ευχέρεια τόσο στη μεσαία, όσο και στην επιθετική γραμμή, με πολύ καλές εκτελέσεις στημένων φάσεων. Προηγούμενή του ομάδα ήταν ο Μαγνησιακός.

Από την άλλη, ο Ευθυμίου έχει συμπληρώσει τα 22 του έτη και είναι… “γερμανοθρεμμένος”. Συγκεκριμένα, η γενέτειρά του είναι το Duisburg, όπου στην τοπική ομάδα (MSV) έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα μικρά πρωταθλήματα της ερμανίας, με τα χρώματά της, ενώ έχει παραστάσεις από τη δεύτερη και τρίτη κατηγορία της χώρας. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και μέσος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Ανακοινώνεται η έναρξη ς με τον ποδοσφαιριστή Κλεβί Κόλα. Ο Κλεβί Κόλα γεννήθηκε την 31/12/1992 και αγωνίζεται ως μέσος. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Μαγνησιακός. Του ευχόμαστε και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

“Ανακοινώνεται η συνεργασία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή ιώργο Ευθυμίου.Ο Γιώργος Ευθυμίου γεννήθηκε στη το 1993 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και του στόπερ.Ξεκίνησε το στις Ακαδημίες της MSV Duisburg αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα των U14-U19 Bundesliga, MSV Duisburg U23 Regionalliga, ενώ συμμετείχε με την ομάδα του στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Β΄ και Γ΄ Εθνικής της ς.Του ευχόμαστε και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

"Αλιεύοντας" την είδηση