Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » «Κοιτάει» Μπουσινάκη και Οικονόμου
«Κοιτάει» Μπουσινάκη και Οικονόμου

«Κοιτάει» Μπουσινάκη και Οικονόμου

Η μεταγραφολογία συνεχίζεται στο κυανόλευκο στρατόπεδο, με τα ονόματα των δύο Βολιωτών να “παίζουν” δυνατά για την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της ς θέλουν να ντύσουν και πάλι στα κυανόλευκα τον Περικλή Μπουσινάκη. Ο 29χρονος χαφ, που την φετινή αγωνιστική περίοδο, κατέκτησε το πρωτάθλημα στον τρίτο όμιλο της Γ' Εθνικής και την άνοδο στην , με τη του Πανελευσινιακού, αποτελεί προσωπική επιθυμία του Λεωνίδα Μπίλη, που τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στον Τύρναβο πριν δύο χρόνια.

mpousinakis

Πρόκειται για παίκτη – νικητή, έχοντας κερδίσει τρεις διαδοχικές ανόδους, με διαφορετικές ομάδες (Τύρναβος, , Πανελευσινιακός). Προέρχεται από γεμάτες χρονιές, έχοντας στο ενεργητικό του εξαιρετικές εμφανίσεις. Η πρώτη επαφή φαίνεται να έχει ήδη γίνει, με τον Μπουσινάκη να επιθυμεί την επιστροφή του στην ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Όσον αφορά τον αρχηγό της υ, και πρώην Βολιώτη ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της ς, Κώστα , η κατάσταση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη. Ο 30χρονος μέσος έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις, στα πλαίσια των πλέι άουτ της και δεν είναι ακόμα εύκολο να υπάρξει κάποια ουσιαστική επαφή, ανάμεσα σε εκείνον και την ομάδα της Νίκης.

Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι των “κυανόλευκων” και το τεχνικό τιμ έχουν σε εκτίμηση τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Κώστα και, σίγουρα, θα τους απασχολήσει στον καλοκαιρινό πυρετό της ς του νέου ρόστερ της ομάδας.

Μεγαλώνει, λοιπόν, η μεταγραφική λίστα της Νίκης, με Βολιώτες ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση