Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Κύπελλο Ελλάδος FULL CONTACT της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. στο Βόλο
Κύπελλο Ελλάδος  FULL CONTACT της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. στο Βόλο

Κύπελλο Ελλάδος FULL CONTACT της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. στο Βόλο

Το κύπελλο Ελλάδος όλων των κατηγοριών διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής FULL CONTACT (ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.) την Kυριακή 29η Νοεμβρίου 2015 στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας με την συμμετοχή 20 Συλλόγων από την ,,Χανιά,Ξάνθη,Κιλκίς,Νέα Σάντα Κιλκίς ,,Λαμία,,, Καβάλα,Θεσσαλονίκη ,Φιλίππους( Καβάλας) και Βόλο.

Είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση της νεοϊδρυθείσης Ομοσπονδίας πλήρους επαφής ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.,η οποία έχει έδρα τον Βόλο (Αλεξάνδρας 50- Ροζού) και έχει στην δύναμη της Συλλόγους που καλλιεργούν το Shinkyokushinkai, το Αshihara(Α.Ι.Κ.Ο.) , το Kyokushinkai , Βudokan , Sokyokushinkai καθώς και όλα τα στυλ και τις οργανώσεις που προέρχονται από τον μεγάλο αρχηγό ιδρυτή του Kyokushinkai Sosai Masutatsu Oyama .

Το ΔΣ της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε,ο πρόεδρος Αλέκος Βούλγαρης , ο αναπληρωτής πρόεδρος Χαρβάλας Παναγιώτης , ο γενικός γραμματέας Μπέκας Θεοφάνης και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Κοσμίδης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ -ΔΟΕΠΑΠ Βλιώρα Γεώργιο και το ΔΣ. των Δημοτικών επιχειρήσεων για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου καθώς και τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο και τον αντιδήμαρχο Πέγιο Δημήτριο για την αθλοθέτηση και οικονομική στήριξη του 1ου Κυπέλλου Ελλάδος της Ομοσπονδίας, της μόνης Ομοσπονδίας που έχει έδρα εκτός πρωτεύουσας και ευελπιστεί στην ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος ιδιαίτερα στην περιφέρεια .

Την πλήρη οργάνωση επιμέλεια των αγώνων ανέλαβε ο εκπρόσωπος της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας FULL CONTACT Γιώργος Κοσμίδης σε συνεργασία με τους προπονητές Γαλλιό Κωσταντίνο,Τζίρα Αθανάσιο , Δαλαμάγκα Γιώργο και τον διευθυντή του Γραφείου και ταμία της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε. Σταύρο Βουλγαράκη .

Οι αγώνες θα είναι πλήρους επαφής με τους κανονισμούς διαιτησίας της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας WKO.Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Η έναρξη των αγώνων θα είναι στις 09:00 π.μ. ενώ η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 12 μ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση