Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Κοινωνικό γεγονός ο ετήσιος χορός του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
Κοινωνικό γεγονός ο ετήσιος χορός του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Κοινωνικό γεγονός ο ετήσιος χορός του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Με μεγάλη επιτυχί και σε ένα κατάμεστο κέντρο, διεξήχθη ο ετήσιος χορός του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 . Όλη η οικογένεια της ομάδας, παράγοντες, προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι οργανωμένοι φίλαθλοι, μέλη του Συλλόγου και γονείς αθλητών, διασκέδασαν με το όμορφο πρόγραμμα του κέντρου διασκέδασης “ΓΚΑΖΙ” , χορηγού της ομάδας.

Αυτό που επεδίωκε η διοίκηση του Συλλόγου, να αποτελέσει ο χορός ένα κοινωνικό γεγονός για την πόλη, επετεύχθη, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τα μέλη της .

Ο πρόεδρος του Συλλόγου ίκος Τσεκούρας στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την αθρόα προσέλευση, τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση ενώ ζήτησε από όλους συμ σε όλες τις που θα γίνουν για τον εορτασμό των 80 χρόνων της ομάδας.

Τέλος ευχήθηκε οι επετειακές να συνδυαστούν με ανόδους των αγωνιστικών τμημάτων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (άνδρες και γυναίκες).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπεριφερειάρχης και Βορείων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη , η τ. υφυπουργός Μεταφορών – Επικοινωνιών και Δικτύων , ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ καθώς και ο πρόεδρος της ΤΕΔ/ΕΠΣΘ Μίλτος Καλόγηρος.

Στην καθιερωμένη λαχειοφόρο που ακλούθησε για την ενίσχυση του Συλλόγου και στην οποία κληρώθηκαν ένα κόσμημα (προσφορά του κοσμηματοπωλείου ΜΟΡΦΗ), μια κουρευτική μηχανή (προσφορά του καταστήματος Ηλεκτρικών Ειδών ΣΑΜΑΡΑ) και μια μηχανή παρασκευής espresso (προσφορά του Συλλόγου) υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και οι τυχεροί παρέλα άμεσα τα δ τους από τη διοίκηση του ερασιτέχνη .

Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι των AYSTRIAN BOYS που με συνθήματα και τραγούδια ξεσήκωναν το κέντρο διασκέδασης ενώ όταν ακούστηκε ο ύμνος της ομάδας όλο το μαγαζί τραγούδησε για τον αγαπημένο και ιστορικό Σύλλογο .

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλλαν στην τεραστία επιτυχία του ετήσιου χορού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση