Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Και τώρα η Κομοτηνή! (φωτορεπορτάζ – δηλώσεις)

Και τώρα η Κομοτηνή! (φωτορεπορτάζ – δηλώσεις)

Τα κορίτσια του ιάννη Στεργιόπουλου ξεπέρασαν και το εμπόδιο της ομάδας της Α..Ε.Π. (57-48) και αντιμετωπίζουν σήμερα την στο ματς – τελικό για την άνοδο στην Α2. – Κορυφαίες η Γιαννοπούλου και η Ελένη Παρασχάκη, “εγγύηση” στο επιθετικό κομμάτι για δεύτερο σερί παιχνίδι η Κωστούλα.

Ακόμα ένα ροζ φύλλο για τις “κυανόλευκες” που έκαναν το 3 στα 3 και πλέον μένει ένα βήμα για την επίτευξη του στόχου τους, που δεν είναι άλλο από την άνοδο στην δεύτερη εθνική κατηγορία. Αντιμετωπίζει την επίσης αήττητη Κομοτηνή, που κέρδισε χθες το απόγευμα τον Λασσάνη, με χαρακτηριστική ευκολία.

Κάκιστο το πρώτο δεκάλεπτο για τις Βολιώτισσες, “ξυπνήσαν” στο δεύτερο

Οι παίκτριες του Στεργιόπουλου για ένα ακόμα παιχνίδι άργησαν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό, με την ομάδα να “βραχυκυκλώνει” επιθετικά απέναντι στη ζώνη που επέλεξε ο κ. Πασαχίδης να αμυνθεί και να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα στο ανασταλτικό κομμάτι. Έτσι, η ομάδα της Πιερίας, με κορυφαίες της Νικολαϊδου και Χελιδώνη, έχτισαν στο πρώτο δεκάλεπτο μία διαφορά της τάξης των 17 πόντων (21-4).

Παρ' όλα αυτά, η Νίκη στην δεύτερη περίοδο “ανέβασε” στροφές και βρήκε τις απαραίτητες λύσεις στο σκοράρισμα, με τις αδερφές Γιαννοπούλου να αναλαμβάνουν να “ξεκολλήσουν” την ομάδα τους, με την διαφορά γρήγορα να μαζεύεται μέχρι και το -7 (25-18) και τελικά το ημίχρονο να κλείνει στους 9 πόντους (29-20).

Η… όμορφη Νίκη του δευτέρου ημιχρόνου

Το τρίτο δεκάλεπτο, που παραδοσιακά είναι και το καλύτερο για τις κυανόλευκες τη φετινή αγωνιστική σεζόν, άνηκε κυριολεκτικά σε αυτές. Σε μία αντ διαρκείας, με την Παρασχάκη να πραγματοποιεί εξαιρετικό παιχνίδι σε άμυνα κι (8 προσωπικοί πόντοι σε 4,5 λεπτά) και την Κωστούλα να συνεχίζει το… επιθετικό της κρεσέντο έξω από τη γραμμή των 6,75 από το ματς με τον Λασσάνη, έκαναν την ανατροπή και, μάλιστα, κατάφεραν γρήγορα να πάρουν και μία διαφορά ασφαλείας, μέχρι και το +12.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι ρυθμοί του αγώνα έπεσαν, οι δύο προπονητές μεγάλωσαν το rotation στις τους και το παιχνίδι κύλησε ομαλά, με εξαίρεση το τελευταίο δίλεπτο, που με 6 αναπάντητους πόντους, η Πιερία έφτασε μέχρι και το -5, με την Γιαννοπούλου, όμως, να καθαρίζει με προσωπική της ενέργεια, το παιχνίδι με όμορφο παιχνίδι στο ποστ και δίποντο, φτάνοντας τη διαφορά στους 7, ένα λεπτό περίπου πριν το τέλος (55-48).

Τελικό σκορ 57-48, με τη Νίκη να παραμένει αήττητη και να παίζει την άνοδό της σήμερα το μεσημέρι, απέναντι στον πολύ δυνατό Γ.Α.Σ. Κομοτηνής.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Στρίγγου, Γεροκώστα 2, Μιχαηλίδου, Γιαννοπούλου Α. 12(1). Γιαννοπούλου Δ. 8, Κωστούλα 10(2), Μυριντζή, Μπράχου 3(1), Μουρδουκούτα, Χρήστου, Χαβαλέ 4, Παρασχάκη 8.

Στεργιόπουλος: “Τις υποτιμήσαμε και παραλίγο να το πληρώσουμε”

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η χθεσινή εμφάνιση στον κ. Στεργιόπουλο, με τον Βολιώτη τεχνικό να τονίζει πως καμία ομάδα σε τέτοια παιχνίδια δε θα πρέπει να υποτιμάται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: “Σήμερα πραγματοποιήσαμε ένα πολύ κακό πρώτο μέρος. Αυτό,κυρίως, οφείλεται στην τακτική που επέλεξε ο αντίπαλος προπονητής, όσον αφορά την άμυνά του, αλλά και την σιγουριά μας πως θα κερδίσουμε εύκολα. Είχα τονίσει στα κορίτσια πως κανένα παιχνίδι δε θα είναι εύκολο σε αυτά τα άζ και οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να τιμωρήσει την χαλαρότητά σου σαν ομάδα. Σημασία έχει η νίκη, πάμε να τα δώσουμε όλα για την άνοδο αύριο (σ.σ. σήμερα) το απόγευμα”.

Το pagasitikosnews ήταν πάλι στο Κλειστό της ς και σας παρέχει φωτογραφικό ρεπορτάζ από το χθεσινό παιχνίδι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση