Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Καταγγελίες “Μαχητή” κατά μελών της Ομοσπονδίας Καράτε
Καταγγελίες “Μαχητή” κατά μελών της Ομοσπονδίας Καράτε

Καταγγελίες “Μαχητή” κατά μελών της Ομοσπονδίας Καράτε

Ο A.O. υπέρτατης αλήθειας συνεργασίας και ο  αθλητικός σύλλογος παραδοσιακού καράτε Αγριάς «ο μαχητής” διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν την αχαρακτήριστη, παράνομη, αψυχολόγητη και πέρα πάσης αθλητικής δεοντολογίας συμπεριφορά των  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΠΛΙΑΓΓΟΥ μέλους και ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ προέδρου της τοπικής επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος και ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΪΣΤΡΑΤΗ Γραμματέα της τοπικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος, ισχυριζόμενοι ότι εκτελούν εντολές του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, στις 09/04/2017 στο «Βάκης » ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ να αποχωρήσουν από το εκεί διεξαχθέν Αγωνιστικό σεμινάριο Καράτε, οι των συλλόγων μας, είχαν μεταβεί εκεί σύμφωνα με πρόσκληση δημοσιεύτηκε την 06/04/2017 σε τοπικά αθλητικά έντυπα και η οποία ανέφερε:  “Αγωνιστικό σεμινάριο Καράτε Κεντρικής Ελλάδας διοργανώνεται στον Βόλο την Κυριακή 9 Απριλίου από τους δύο Ομοσπονδιακούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ,   Ιωάννη Στεφάνου και  Τιμολέοντα Κατσούρα.

Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ και της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος υπό την εποπτεία του προέδρου Χαράλαμπου Ευθυμιάδη. Το εν λόγω σεμινάριο θα γίνει το πρωί της Κυριακής 12:00 έως 14:00 στο «Βάκης » και θα συμμετέχουν όλοι οι Σύλλογοι της Κεντρικής Ελλάδας που ανήκουν στην ΕΛ.Ο.Κ. Στο Σεμινάριο θα γίνει επεξήγηση των κανόνων Διαιτησίας από τον κ. Ευθυμιάδη, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΛ.Ο.Κ, με στόχο την αποφυγή φάουλ και τραυματισμών σε όλα τα Επίσημα Πρωταθλήματα. Τόσο ο κ. Κατσούρας όσο και ο κ. Στεφάνου θα διδάξουν αγωνιστικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού Σπορ Καράτε, ώστε σε με όλους τους να ανέβει το αγωνιστικό επίπεδο της Κεντρικής Ελλάδας και να πρωτοστατούν οι μας σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα. Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ   Γιώργο Βλιώρα και τον διευθυντή του Γραφείου Αθλητισμού Γιώργο Χρήστου για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου. Η συμμετοχή και η είσοδος στο αγωνιστικό σεμινάριο είναι δωρεάν.”

Οι καταγγελλόμενοι προκειμένου να επιτύχουν την απομάκρυνση των αθλητών κάλεσαν την Αστυνομία και ισχυρίστηκαν ότι οι Σύλλογοί μας είναι διαγραμμένοι από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε παρόλο που γνώριζαν ότι δυνάμει σωρείας ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ (4413/2016, 7350/2015 και 1110/2016) ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ οι αποφάσεις της ΕΛΟΚ περί διαγραφής μας.

Φυσικά όταν η εν λόγω αποφάσεις επεδείχθησαν από τους εκπροσώπους των Συλλόγου μας στα Αστυνομικά όργανα που προσήλθαν, ΑΜΕΣΑ αυτά απεχώρησαν και δεν συνέδραμαν τους καταγγελλόμενους στην εφαρμογή της παράλογης και παρανόμου απαιτήσεως τους.

Οι Σύλλογοι δηλώνουν ότι προς υπεράσπιση νομίμων δικαιωμάτων τους ως ΝΠΙΔ, των δικαιωμάτων των αθλητών τους και για την αποτροπή στο μέλλον παρόμοιων συμπεριφορών, θα προσφύγουν και θα καταγγείλουν την απαράδεχτη παράνομη και πέρα πάσης αθλητικής δεοντολογίας συμπεριφορά των κκ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΠΛΙΑΓΚΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΪΣΤΡΑΤΗ ενώπιον πάσης Δικαστικής, Αθλητικής ή άλλης αρμόδιας Αρχής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση